Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

#31851gorbep
    Nem vagyok kötekedős kedvemben, csak szimplán feltettem egy kérdést, és nem igazán arra kaptam választ. Ráadásul a Viber szerintem nekem nem opció, mert:

" A hívás a Viber alkalmazásból indul, és normál telefonhívásként fogadható. Mindössze annyi a teendő, hogy a felhasználó kreditet vagy előfizetési csomagot vásárol, amely számos hívási lehetőséget kínál, és stabil internetkapcsolatot biztosít. " forrás: google

Ez oké hogy én előfizetek erre, és felhivom az ügyfelet akinek nincs Vibere, viszont az ügyfél aki engem hiv (nyilván nem viberen keresztül) azért én ugyan úgy fizetek majd percdijakat, legalábbis alapesetben igen, és a Viber csomagomnak ahhoz semmi köze nem lesz ha engem hivnak Magyarországról miközben én külföldön vagyok, de javits ki ha tévedek, mert lehet én értem félre a dolgot. A vibert eddig csak arra használtam hogy üzenetet irtam valakinek, esetleg az appból felhivtam ha csak ott lehetett elérni.

#31852 whbear
    " Ott előttem elmondtak mindent amit lehetett. "
    Ne haragudj, de pontosan hol is? :F

4Grider
    irt annyit, hogy:
    "A hívások még megoldhatóak (az sem olyan egyszerüen, ahogy gondolod) de az sms már nem. Sokkal olcsóbb magaddal vinni a telefonod és visszahívni mindenkit valami VoIP megoldással."

És blueye még annyit hogy van "viber out és skype out."

Nem rosszból srácok, totálisan nem kötekedős kedvemben vagyok, csak nem értem ezt a fene nagy felháborodást most tőletek.
    Az meg hogy nem olvasok vissza 31848 hozzászólást hát bocsánat, a topikok régen arról szóltak hogy ilyenkor segit az egyik a másiknak összeszedni az infókat, vagy linket ad ahol ezt (akkoriban esetleg) kifejtették, vagy bármi, de látom ez manapság ezekszerint már nem divat.

Meg ez a " Ha ez bonyolult akkor felejtsd el a többit. " meg nicknéven fakadás ...
    Gondolom itt mindenki úgy jött a világra ebbe a topikba hogy kente-vágta a témát ...

Ha valaki esetleg részletesen leirná összefoglalva a dolgok menetét azt hogy amit szeretnék hogy lehetne kivitelezni megköszönném (akár viberes részt is érintve ha úgy gondolja hogy az számomra opció lehet azok alapján amit fentebb [link] kérdeztem.

Új hozzászólás Aktív témák