Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Nokia Belle-re ez alapján a videó alapján sikerült a SIP-et belőnöm freevoipdeal-re (némi változtatással persze, mert én nem drótoztam be a wifis célt), viszont a működése csak wifin tökéletes, de ott viszont nagyon, mert a legjobb minőségű kodeket használja (80kbps), és a kapcsolások is hibátlannak tűnnek, mindig kicsörög, minden frankó.
    Apropó beállítások: a szervernév a tartományt kivéve mindenhol sip.freevoipdel.com volt, a videón a sip. az nincs előtte, de kell. Nekem így működik.
    Mobilnettel 3G-n sikerült életre lehelnem egyszer, azóta nem, nem indul el a hívás. Viszont ha egy másik teló mobilnetjét wifin megosztom, ott meg elindul... A franc se érti ezt.
    Mindenesetre itthon, wifivel a sokkal jobb minőség miatt így fogom a SIP-et használni, sokkal gyorsabb a regisztráció (mire kikeresem a nevet a telefonkönyvből, már fel is ugrott wifin a SIP szerverre), a saját telefonkönyv és a teljes integráltság miatt a használata is egyszerűbb, igaz, eggyel többet kell bökni, hogy nethívás legyen belőle, de ha már egyszer hívtad, az utolsó tárcsázott hívásokból hívva rögtön neten indul.
    Mobil környezetben meg marad a mobilevoip, kültérben és jó 3G térerővel mobilneten, beltérben és/vagy rossz térerőnél meg callback.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák