- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Akcok94 #74710 üzenetére
Hello, ha sorba kötöd akkor kell legyen átfolyás (szerintem) mert a d5 keresztül fogja tolni rajta, de nyilván nem optimális mert az aio pumpát fogja hajtani a víz....
Nem vagyok expert a témában, de szerintem sokkal jobban járnál egy külön gpu blokkal.Kicsit más, ha szörcsög a pumpa az nem azért van mert levegőt kap? Nincs véletlenül feljebb az aio pumpa a radinál? Illetve ahogy néztem ez a rendszer széthúzható akkor valószínűleg tölteni is tudsz bele...
-
Gomez86
őstag
válasz
zebra_hun #74478 üzenetére
Nagyszerű
köszi.
És igen, tényleg veszett drága a VGA (is) és nekem is viszket mindenem tőle hogy ennyibe került de sajos tönkrement a korábbi és valamit vennem kell. Ha meg veszek akkor olyat veszek ami jó - pedig nem vágytam cserére....Merev csöves kérdésekre valaki?
-
Gomez86
őstag
Hello Fórumtársak,
Kis segítséget szeretnék kérni nehogy "rossz" cuccokat vásároljak.
Adott a számítógépem amiben a CPU-t és az "alaplapot" jelenleg vízzel hűtöm. A lap egy Maximus VIII formula és benne egy I7 CPU. Ezekhez van egy 420-as radi, tartály és szivattyú. Flexibilis csövel van szerelve jelenleg.
Amit szeretnék csinálni az a következő:
- A szivattyút kicserélni egy D5-re hogy csendesebb legyen (van ami még ennél is halkabb?):
Például erre: [link]
- A flexi csöveket merev csőre szeretném cserélni. Itt egy kicsit elakadtam... Azt már látom hogy kell új fittingeket vennem, ezt megoldom (1/4-es a cső irányába pedig amilyen külső átmérőt találok), viszont a csőnél kicsit gondban vagyok hogy mit is keresek. Kinéztem ezt, de nem tudom hogy ez az-e amire gondolok: [link]
- Ugye itt a fix csőhöz szükségem lesz hajlítóra azt tudok a Merlinnél bérelni bár lehet hogy veszek csak ilyen 90 fokosat mert hőlégfúvóm és fűrészem van...
- Érkezik felém nemsokára egy gyári vizes VGA, és azt is bele szeretném kötni a körbe emiatt kell ventillátorokat tegyek a radira. Eddig elvolt "passzívan". Mi a legcsöndesebb megoldás?RGB annyira nem érdekel. Piros-Feketével megy a setup de ha valami nem világít az annyira nem mozgat meg, de ha már fénye van akkor az legyen címezhető hogy olyan legyen mint a többi. A setup egy TT P5-ben van, hely van bőven.
Tudok képet csinálni ha szükséges, vagy ha segít.A fentivel kapcsolatban bármilyen jótanácsot is szívesen fogadok
Köszi,
Gomez
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Alphacool Eisblock Aurora Acryl RX 7900XT Reference with backplate
- Artic Liquid Freezer III 420 ARGB fehér 2030-ig garancia
- Corsair H115i PRO RGB 280mm + ML140 PRO RGB Ventilátorok Komplett Csomag!
- ID-COOLING DASHFLOW 240 HóFehér vízhűtés
- Lian Li HydroShift LCD 360TL, Fehér, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest