- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 10
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem Te félreértetted amit írtam, nah mindegy. Most kérdezgetni akarsz, mert nem értetted, vagy mi?
Akkor írom sorban, hátha fel tudod majd dolgozni.
Baltoafarkas: "Nekem meg az a meglátásom hogy egy olyan körben ahol egyedül a proci a hőtermelő pláne tök mindegy radit hova rakod."Erre írtam, h nekem is azt mondták (pl. itt is...), hogy a sorrend nem lényeg, az áramlás miatt a rendszeren belül a vízhőfok közel egyforma (hogy meg ne kérdezd újra, ez annyit tesz, h nincsenek mittomén 10 °C különbségek). De aki méri több ponton, az majd megerősíti, vagy cáfolja. Ilyen kérdezős nemtommicsinálsz, vagy tényleg nem értetted amit írtam, de mindegy is,
leszaromalvás.(#21925) Joshi : úúú bakker... teljesen valamit nagyon félreolvastál. én nem ezt írtam.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DigitXT
nagyúr
Ti most miről is beszéltek pontosan? Olyan érzésem van, mintha
valaki egy-két szót minimum félreolvasott, vagy odaképzelt volna.deadwing: gyakorlatilag semennyire. Ellenben az eredő ellenállás
drasztikusan csökken, szóval ne agyalj rajta: párhuzamosításra fel!#21925: de ki állítja ezt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik