- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1
tag
Van egy áramlás érzékelőm [link] de nem tudom számít e, hogy melyik irányból folyik bele víz, számít ez egyáltalán?
Van annak jelentősége, hogy a hideg, bejövő oldalra teszem fel, vagy a kimenő meleg oldalra?
Nekem külső radiátorom van (Mora), gondoltam a házon belűlre csak fém adapterekből építeném ki a csővezést pl [link] tehát nem kerülne bele se merev se lágy cső.
Van ez ellen, vagy mellete javaslat, tapasztalata valakinek?
Ilyen állítható toldókban is gondolokodom [link] de amenyire én tudom ezeket inkább VGA kártyák összekőtésére szokták használni.
Nem lesz gond belőle, ha ezt én függölegesen építem be (a szívárgástól tartok), van ennek íránya, hogy hogyan kellene beépíteni egyáltalán, mindegy merről jőn bele nyomás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Corsair iCUE H150i ELITE LCD XT (2029.09.13 Alza Gari)
- KERESEM: NZXT KRAKEN Z73 - ELITE 360 FEHÉR SZÍNBEN
- Alphacool Eisblock Aurora Acryl RX 7900XT Reference with backplate
- Artic Liquid Freezer III 420 ARGB fehér 2030-ig garancia
- Corsair H115i PRO RGB 280mm + ML140 PRO RGB Ventilátorok Komplett Csomag!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest