Új hozzászólás Aktív témák
-
bango
tag
3 éve költöztettem az inda-ra az akkor 20 éves mailbox.hu-s accountomat, mert ott is kitalálták hogy fizetős lett
sok értelme volt..
most vissza néztem a mailbox.hu-ra a srác rájött hogy mégis visszaállítja az ingyenes lehetőséget(nekem elég lenne a nevetséges 200MB)
de már csak akkor mennék oda vissza ha jól megfizetné
marad a világot pórázra kötő tech óriás -
Llew
senior tag
Ki hova költözik? Ahogy olvasom thunderbird meg gmail a cél leginkább.
-
zichie
senior tag
válasz
george61 #409 üzenetére
Közvetlenül az indamailről tudod pop3-on átvinni gmail fiókba, én is így csináltam pooty mappamozgatós trükkjével több lépésben. Így átmentek gmail-be a kimenő levelek is, de ott a bejövőkhöz vagy spam-be kerültek, ahonnan áttettem gmail-en belül egy "indamail bejövő" mappába.
Próbáltam imap megoldást is, de az imap nagyon bizonytalanul működik. Kb. 10 próbálkozásból egyszer ment az imap, emiatt az imapsync-et sem tudtam használni.
Érdekes, hogy amikor megváltoztattam az indamail jelszavam, akkor webes belépés és a pop3 jelszó megváltozott, de az imap a régi maradt. Az imap egyébként csak a 993-as porton megy, a 143-as port zárva is van. Ha megadom a helyes felhasználónevet és jelszót, akkor timeout hibát kapok, ha elgépelem, akkor jelzi, hogy rossz a felhasználónév vagy a jelszó. Egyszer sikerült belépnem imap-on keresztül és mobilon láttam AquaMail-el a leveleimet, de többször már nem sikerült.
-
george61
tag
Hali!
Na végre sikerült a Thunderbirdbe letölteni a bejövő leveleket a vipmailről. Azt meg tudná valaki mondani, hogyan tudom a Thunderbird -ből a bejövő leveleket áthelyezni egy új gmail fiók bejövő leveleihez?Előre is köszönöm a választ.
-
pooty
tag
válasz
george61 #406 üzenetére
Nekem több almappám volt, azokat se töltötte le. Az én megoldásom az volt, hogy a bejövő leveleket átmozgattam indamailen belül egy ideiglenes mappába, mjad az almappák tartalmát tettem direktbe a bejövő mappába és indítottam egy szinkronizálást a thunderbirdben. Majd thunderbirdön belül szintén külön mappát csináltam neki és oda átmásoltam.
IMAP nálam sem működik... -
george61
tag
Hali ! A vipmailfiók letöltésével kapcsolatosan mndent úgy csináltam ahogy feljebb leírtad, de csak a bemenő emaileket töltötte át. A kimenő emaileket nem hozta át.
Ugyanígy ha egy Thunderbirdben próbáltam letölteni szintén nem töltötte be a kimenő emaileket.
A Thunderbirdben csak a pop 3 -al működött az IMAP -ot nem fogadta el.
Valami ötlet ?
Elöre is köszi a válaszokat. -
kp78
addikt
-
pooty
tag
a régi email végződésről (pl. vipmail) való levél továbbítás úgy rémlik csak a 2022 végéig volt biztosítva, utána csak az egységes indamail végződésre érkeznek meg a levelek.
Egyébként elég fura, hogy a régi email címre küldenek megerősítő kódot, nálam mindig az újra küldték. -
kp78
addikt
Vki próbálta az Aliexpress-es, Banggood-os regisztrációjánál lecserélni az indamail-es címét?
A vipmail-re egyik helyről sem érkezik be az email cím cseréhez szükséges a megerősítő kód / email. -
zolej
csendes tag
válasz
arcoskönyv #398 üzenetére
Nekem sem megy az imap
(Vagy nagy a leterhelés és elhasalt, vagy direkt kikapcsolták...)
-
sz_gabor
tag
Gmail fiókodba
-Beállítások
-Fiókok és importálás
-Levelek és névjegyek importálása
A felugró ablakba írd be az importálandó email címed (vipmail) majd folytatás.
A következő oldalon írd be a vipmail-es jelszavad.
A POP-felhasználónévhez a Teljes emailcímed (@ utáni részt is.)
POP-szerver: pop3.indamail.hu
Állítsd be mit akar importálni és kész is. -
draco31
veterán
Hali!
Látom már más is próbálkozik.
Ismerősöm szólt, hogy hogyan tudná könnyen átvinni a leveleit gamil-re, ami az elmúlt 20 évről van jó pár darab.
Egyessével továbbítgatni kb lehetetlen küldetés. -
nullpoint
őstag
válasz
arcoskönyv #391 üzenetére
Te tudtad importálni az indamailt protonba? Hiába adom meg az imapot, nem találja. Lehet köcsög indamail direkt blokkolja, thunderbirddel sem megy.
-
codec
senior tag
20 évig tudott működni viszonylag jól a reklámokból, és most hirtelen már nem... Na neee...!!!
Hagyjuk is.. Mindenesetre aki tudja, hogy hogyan lehet átmenteni a leveleket címlistákat stb.. gmail-es címre, az legyen olyan jó és írja már le!
A citrom-mailes verzió nem müxik sajna.. -
kp78
addikt
válasz
arcoskönyv #388 üzenetére
Lehet így terelnek a jó kis magyar onbox-ra
Sajnos a vipmail-es címemmel nekem is muszáj lesz vmit kezdenem, nagyon sok helyre azzal történt anno a regisztráció. -
válasz
arcoskönyv #386 üzenetére
Teljesen mindegy ezeknek már, indamail, citromail mindkettő halálra van ítélve, csak ők még nem tudják. Itthon nincs erre fizetőképes kereslet, sem hajlandóság, szóval nem itt fogják megszedni magukat ezek a cégek sem. Idő kérdése és végleg bezár mindkettő.
-
válasz
arcoskönyv #384 üzenetére
Mármint miről? Az adataidat nyilván törölniük kell, ha nem fizetsz elő. Ezt a citromail-ről szóló cikkben le is írták, ha jól rémlik két hónap után meg is teszik. Arra meg ugye nyilván senkit sem lehet kényszeríteni, hogy már pedig üzemeltessen tovább egy ingyenes szolgáltatást!
-
-
codec
senior tag
És akkor most megszűnik az ingyenes elérhetőség? És nem lehet belépni se a fiókba kizárólag fizetősként? Ez azért elég durva lenne, mert baromi sok helyre ezzel regisztráltam!
Fizetni meg nem fogok, enélkül is elég sok a költség. -
Kruppmityu
csendes tag
-
pooty
tag
Fejlemény:
vettem a bátorságot és módosítottam a jelszót a korábban @totalcar.-os email címemnél. Kiderült, hogy a súgó szövege ellenére csak a dedikált pop3 jelszót módosítja a személyes beállítások/jelszó módosítás opció. Így thunderbird-el sikerült letölteni a leveleket innen is. Ami + munkát igényel, az az, hogy az indamail-ben létrehozott egyedi mappákat nem töltötte le alapból a thunderbird, így megkerülve a problémát áttöltögettem a leveleket a beérkezett mappába. -
kulu22
aktív tag
Eltűnt a felületről a külön beállítási lehetőség POP/IMAP eléréshez. Viszont érdekes módon nálam a régi index.hu-s fiókhoz az új login a jó (én webmail.hu-ra váltottam, de majd miután sikerült átállítanom mindenhol, megszüntetem a fiókot). Szerencsére le tudtam húzni a leveleimet és úgy tűnik nem tűnt el semmi úgy mint @Velocity -nél.
-
pooty
tag
hoppá a korábbi @index címemhez nekem is műxik az imap kapcsolat. Viszont a @totalcar-hoz nem...
A régi indamailnél külön jelszót lehetett beállítani a pop3/imap belépéshez, nektek ilyen volt? lehet nekem beállítva maradt a @totalcar-os címhez és azért nem jó a sima belépési jelszó...
a legjobb, hogy már ilyet sehol sem lehet beállítani az indamail-en belül
vagy csak simán elb@szták a @totalcaros címet nekem is, bár oda legalább weben be tudok lépni. -
Velocity
aktív tag
imap nekem is megy, el is tűnt az összes levél a telefonról. Szerencsére gépen a thunderbird-ben megtaláltam (utolsó 2 hónap nincs csak meg). Net kapcsolat nélkül mertem csak megnézni, bár elvileg nem kellene eltűnnie onnan is, de én már nem bízok semmiben. Eddig kb 50 weboldalt szedtem össze ahol módosítani kell a regisztrációt, és még nem értem a végére... szerintem ezzel kb le is húzhatják a rolót az indamail-nél
-
Velocity
aktív tag
Nekem is ugrott a @totalcar... beállítottam, hogy jó, akkor legyen @indamail végződés, mert továbblépni sem engedett. Eredmény: @totalcar.hu-val már nem enged be, @indamail.hu belépés után fehér oldalon "File not found."
ja és az imap lepucolt a telóról is minden emailt. Egyébként a vicc, hogy az új levelek megjönek a @totalcar-ra imapon, de kb 15 év levelezése egy az egyben eltűnt. Írtam a supportnak, bár kétlem, hogy megkapja valaki. Agyvérzés az egész (még ha nem lenne ez a szarvihar, akkor is, mert most kb kismillió helyen lehet módosítni a regisztrált email címet
)
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok!
Mástól is elvették az @index.hu végű email címet? Mindenféle értesítés nélkül. POP, IMAP nem megy, helpdeskre írt levél visszapattan, postafiók tele felkiáltással. -
Ruszki
senior tag
-
sunavlys
senior tag
Mért nem lehet belépni indamailbe kb. három nap óta.
Firefoxon nem lehet belépni, Edge-n meg be lehet.Csak teker, teker, de nem tölti be a leveleket.
-
subset
senior tag
Nagyon pörög
a topik, lehet valaki majd egyszer el is olvassa....
Arról van szó, hogy egész nap nem elérhető a rendszer
Íme:
"Kedves Indamail felhasználó!
Pillanatnyilag () karbantartást hajtunk vége, emiatt a levelezőrendszer nem elérhető. Kérünk látogass vissza később!
A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Az Indamail csapat"Remélem maradandó sérüléseket nem szenvedett a "rendszer" - mert ez már többnek, mint egy mezei, előre és gondosan megtervezett "karbantartásnak" látszik.....
Jó pár éve már....de azt nagyon bírtam mikor mindenféle előre jelzés nélkül, egyszer csak 10.000 levélben maximalizálták a fiókok méretét.
Így a régebbi levelek ezen a számon felül elmentek szépen vadászni, azóta sem jöttek vissza,
pedig érdeklődtem is a hollétükről az Indamail supportnál....hogy mégis mi a f@sz ?
Egy körímélt kaphattunk volna mint felhasználók, mert akkor lehet lementem mielőtt törlitek...köszike.
...de nem ? nem -
Formaster
addikt
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek sikerült valahogy visszakapnia az Indától a törölt postafiókját? Sajnos néhány fontos fiók volt ide kapcsolva illetve vannak levelezések, amiknek most perdöntő jellegük lennének. Hálás lennék, ha valaki tudna mondani bármilyen lehetőséget.
Üdv
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
@torzsasztal.hu-s email címet szeretnék beállítani Outlookban.
POP3-mal és IMAP-pal próbálkoztam, de nem sikerül. Állítottam be új POP/IMAP jelszót, felhasználónévként a teljes email címet adom meg, de nem enged be.
Nincs valami tippetek? A support nem tudott segíteni. Köszi!
-
-
magdo
újonc
Tisztelt Fórum!
Ma 2019 január 6-án az indamail.hu címemre 10-bol kB hát emailt nem kaptam meg. S van olyan ami negyora múlva érkezett meg. Édesapám indamail és fiókja is ugyanígy nem szuperal.
Van ott valami karbantartás ma? -
Osi222
tag
Tudjátok,
az a legrosszabb, hogy a supportnak nevezett társulat (vagy szimpla biorobot) minden feltett kérdésemre ezt válaszolja: Ezzel kapcsolatosan nem tudunk tájékoztatást adni, megértésedet előre is köszönjük.
Erre egy egyszerű out of office üzenet is megtenné, és akkor még alkalmazni se kéne senkit.
Ez így, ahogy van, és lesz, sajnos mindennek a legalja. Igen, ingyenes szolgáltatás, és igen, szóltak egy hónappal a lekapcsolás előtt, de semmi további, vagy segítő információt nem adnak ki.
Persze én is bosszankodom, hogy most mindent írhatok át, és mindenkit informálnom kell, de sajnos ez is mutatja, hogy kicsi és gyenge alapokon fekvő szolgáltató ingyenes levelezését nem szabad használni.
Se pénzt, se egy minimálisnál több energiát nem fektetnek bele, és ennek ez az eredménye.Csak remélni tudom, hogy nem lesz sok embernek hasonló élménye, és mindenki talál magának életképesebb alternatívát 2019-től.
-
gban
veterán
Nekem is közel 20 éve van freestartos mailem, és a feleségemnek is sok éve.
Most lehet átírni mindenhol, netbank, kormányablak, Erzsébet kártya, SZÉP kártya, biztosítók, összes fórum, webshop, ebay, és sorolhatnám.
Ha meg elfelejtem átírni, jövőre nem tudok jelszót kérni már. Csinos.(innen kitöröltem 18 sort amiben leírtam hogy mit hova kivel mikor tegyenek)
De a csúcs, választhatok mást a régi.freestart@indamail helyett, pl. régi@webmail.hu-t vagy régi@indamail.hu-t, módosítás után kéri a jelszót, megadom, jelzi, hurrá, küldtünk mailt a véglegesítéshez.
Hova küldtétek, nagytudásúak? Az újonnan választottra? Mert oda nem lehet belépni a régi jelszóval(itt megint 12 sor jókívánság lenne...)
-
Osi222
tag
válasz
Yuden.Yari #351 üzenetére
Indamail szolgálatását mostanra ástam el teljesen. Webes felület mindig nagyon gyenge volt, pop3 és imap kapcsolat is rakoncátlankodott gyakran, de úgy voltam vele, hogy a több mint 16 éve használt levele.hu címem van annyoira fontos, hogy nem váltok. Erre tessék: pár napja jön az üzenet, hogy megszüntetik. Pontosabban 2019-től a domain már nem az ő tulajdonuk. Próbáltam megérdeklődni, akkor mégis hova kerül ha már ezt is pénzzé tették, de persze a support az igazi barátságtalan lekezelő stílussal nem közöl semmit.
Nagyon bosszantó mindig, ha valamit megszüntetnek, amihez nagyon sok minden köt, de még bosszantóbb, ahogy az egészet kezelik. Igaz, ingyenes szolgáltatás, de ahogy ezt támogatják és menedzselik az mindennek a legalja.
Valaki esetleg nem tudja a levele.hu domain kihez fog átkerülni? -
Yuden.Yari
csendes tag
Nem lepődök meg. Rákerestem, hát ha találok valami infót a változásokról, de csak a prohardver fórumot találtam. (Jellemző.)
Ha valaki rákeresne az indamail-re, álljon itt tanulságul az utókornak: volt az Indamail-nek egy android-os alkalmazása. Mivel a webes felület PC-n so-so, mobilon használhatatlan volt, elkezdtem azt használni. Ette a RAM-ot, szívta az akksit, semmit nem lehetett beállítani, és ráadásul teljes képernyős reklámokat is tolt. De S.O.S. helyzetben még mindig jobb volt, mint a semmi, és MIUI-n azért kordában lehetett tartani.
Néhány hete azonban megkergült a webes kliensük (lejárt a https cert), folyton kivágott, újratöltötte az egész lapot, aztán kidobott, hogy hibás jelszó. Első körben arra gondoltam naivan, hogy lenyúlták a jelszavam. Gyorsan indapass jelszó csere, beléptem, szuper, mégsem nyúlták le. Az alkalmazásban is beírtam az új jelszavam, és tádáám: egy vad idegen ember postafiókja jelent meg előttem. Csak kamilláztam. Lapoztam, megnyitottam leveleket, minden teljeskörűen működött, nem jelentkeztetett ki az app!! Letöröltem, cache törlés, indamail app újra telepít: belépek és megint annak az idegen embernek a fiókját látom. Elfogott a méreg, hogy ilyen hogy fordulhat elő?! Mivel feltételezhető, hogy nem én voltam az egyetlen, aki más postafiókjában landolt, a fontos leveleim továbbküldtem, a többit mind kitöröltem, és nekizuhantam az összes weblapon, webshop-on, fórumon átírni egy új postafiókra a címem. Órákat töltöttem vele, nem voltam boldog. Majd ezek után jobb híján írtam az alkalmazás értékelése közé, hogy mi történt velem. Néhány napra rá megszűnt az app, gondolom nem véletlenül, ügy eltussolva, téma lezárva. Ezek után így használjátok az Inda csoport termékeit.Igen, tudom, hogy ingyenes szolgáltatás, és mit várok. Ha lassú, vagy fél napig nem megy, arra még rá lehet fogni, hogy "ingyenes", de azért idegenek postafiókjában landolni, az azért elég durva félrelépés..
Ezek után inkább a Nagy Testvér nézegesse csak a leveleim, és csak gmail-t használok..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest