- Synology NAS
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
george61 #409 üzenetére
Közvetlenül az indamailről tudod pop3-on átvinni gmail fiókba, én is így csináltam pooty mappamozgatós trükkjével több lépésben. Így átmentek gmail-be a kimenő levelek is, de ott a bejövőkhöz vagy spam-be kerültek, ahonnan áttettem gmail-en belül egy "indamail bejövő" mappába.
Próbáltam imap megoldást is, de az imap nagyon bizonytalanul működik. Kb. 10 próbálkozásból egyszer ment az imap, emiatt az imapsync-et sem tudtam használni.
Érdekes, hogy amikor megváltoztattam az indamail jelszavam, akkor webes belépés és a pop3 jelszó megváltozott, de az imap a régi maradt. Az imap egyébként csak a 993-as porton megy, a 143-as port zárva is van. Ha megadom a helyes felhasználónevet és jelszót, akkor timeout hibát kapok, ha elgépelem, akkor jelzi, hogy rossz a felhasználónév vagy a jelszó. Egyszer sikerült belépnem imap-on keresztül és mobilon láttam AquaMail-el a leveleimet, de többször már nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest