Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
bluemirage #4060 üzenetére
Mü-III-as csöveket rakott a falba, azt hiszem kivétel nélkül 16-os méretűt. Szinte mindenhol úgy van megoldva, hogy ezek a csövek függőlegesen mennek olyan magasságig, hogy az álmennyezet majd eltakarja. Sok esetben 2-3-4 ilyen cső is van egymás mellett. Hogy az álmennyezet fölött hogy gondolta elvezetni, tehát akarja-e ott is valami csőbe belerakni, azt még nem tudom. Elvileg sok éve ezzel foglalkozik (bár tudom ez még semmit sem jelent), talán tudja mit csinál.
Egyébként miért jobb az MCU? Mert nem egy 8-9mm vastag kábelt kell terelgetned? Így legalább ahova ez be van húzva, ott biztos nem marad le a védőföld sem.Bár gondolom ez még gyenge indok.
Mondjuk én a gégecsőnek se nagyon látom az előnyét. Tudtommal a falban célszerű függőlegesen vagy vízszintesen vinni a vezetékeket, tehát nem össze-vissza. De akkor miért nem használ mindenki ilyen Mü akárhányas csöveket a gégecső helyett? Sokkal könnyebben elmegy bennük a vezeték/kábel, nem?!CAT7 témához: nem akartam már CAT5e-t venni, gondoltam ha van rá lehetőség, akkor lépjünk egy szintet. Viszont a CAT6, CAT6A és CAT7 kábelek áraiban alig volt különbség. Ezért lett az utóbbi.
"ott úgyis bukod a másik oldalt... de ez nem is baj, mert ott a másik oldallal megegyező földpotenciállal célszerű földelni."
Itt egy picit elvesztem. Összegezve akkor elég lehet a switch oldalon földelni?zoli03: köszi, a hűtős példa az elég életszerű. És látom a világításhoz is egy picit túlméretezett a 10A-es, főleg ha nem egy körre rakom őket.
ÁVK-ból a 4 pólusú csak a 3 fázisú készülékekhez kell? Na meg gondolom ha 3 fázis jön be a házba és mindent egy ÁVK-val akarok megoldani. Minden más esetben inkább a 2 pólusút érdemes használni?A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest