Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Crytek #19446 üzenetére

    Visszaolvasva abban a topikban, én sem értem, pontosan mi a logika benne. On-ban látok hsz.-t, ami BB játék topikba is volt On(leértékelt, tehát nem is free, továbbra is fizetős program), ingyen zsákolható cuccok, akkor mobil játékok, szóval egyben 3-4 topik, de igaz, az a lényeg, hogy adott promócióról a legtöbben értesüljenek, le ne maradjon senki sem, főleg az ingyen behúzható cuccokról és mindenki happy. A végeredmény számít. (tennék ide egy egyszerű mosolygós smile-t, de inkább nem teszem, mert baj lesz belőle)

    Megértem azt az álláspontot is, hogy valaki nem akar 100 féle topikot követni(ezért szoktam off-ban legalább a BB játék topikba is betenni), mert valaki csak azt az egyet nézi, én inkább azon az állásponton vagyok, tiszteletben tartva a másik csoportot is, de legalább a topik témájának megfelelően on/off kapcsolót használva, rendezetten, közzé lehet tenni a dolgokat adott fórumrészeken, mobil a mobilba, pc-s a pc-s részbe On-ként(én ezen az állásponton vagyok) és természetesen, ha a TG megkér rá, hogy így sem fér bele, akkor nem, akkor mellőzve lesz az adott topikban a megosztás off-ban is.

    Ahogy írtad is, így az off kapcsoló használata nélkül tényleg kevésbé átlátható, mi hova tartozik(ha tudtam volna a linkelt topik létezéséről, akkor offban tettem volna - már nem tudom szerkeszteni). Ismételve magamat a lényeg, hogy senki ne maradjon le az ingyenes dolgokról/ a "kihagyhatatlan" akciókról és hogy mindenkinek jó legyen, akit nem érdekel, az max tovább görget és kész, nincs ebből probléma. Lásd BB (mindenes) topik, ott még viccelődnek is az adott akción és nem sértődik meg senki sem, akit csak az akció érdekel, az látja on-ban a lényeget/a hashtagre kattintva.

    Befejeztem ezt az off szálat itt.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák