- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #21606 üzenetére
ok. De azért mertem ezt beajánlani, mert idézek "...occó Xonar U1 vagy hasonló/jobb usb-s hangkari "
Ez az árgép szerint ~ 15eFt. körül kezdődik. Igaz azt is írtad, hogy olcsó legyen, de azt is hogy attól jobb.
Mondjuk én ebbe a témában (sem) vagyok otthon, tehát hogy ez mennyire jó avagy sem, nem tudom. Szerintem egy minimális alku belefér ( engedett minden árából ), de akkor sem fog tudni vetekedni a "kínai csodák" árával. -
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #21602 üzenetére
Szia!
Egy barátomnak van egy Creative SB Recon 3D USB külső "hangkártya". 2013.09. havi BestMarkt vásárlás. Doboz papírok rendben.
15eFt.-ért adná.
Az elmúlt hónapban adtam el a gépét, még ez maradt egy fülessel. Minden cucca minőségi, megkímélt volt. -
embe
nagyúr
Az lesz nekem is. Most leszedtem, és meglátom mit visz, vagy mit nem. Ez is csak rossz beidegződés. Van egy pár program, amit felszoktam tenni. Ez még az XP-s időkből maradt....
-
embe
nagyúr
Nekem is fenn van a BS player. Meglesem, de szerintem ahhoz sem kell, mert telepítéskor leszedett magának egy pár kodecet.
-
embe
nagyúr
Hali!
Használ valaki valamilyen kodec paccot a 8.1 alatt? nekem a K-lite van fenn a MP-hez. Szükséges egyáltalán? -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21468 üzenetére
Most már legalább nyugodtan fogok aludni. Egy gonddal kevesebb.
-
embe
nagyúr
válasz philoxenia #21417 üzenetére
Már eladta. Így tárgytalan. Köszi a segítséget!
-
embe
nagyúr
válasz philoxenia #21417 üzenetére
Anno lehet vásároltam tőle, vagy csak akartam....
OLX-en néztem ki valamit. Csak válaszolni nem akar a hirdető. Ma megcsörgetem, hogy mi a pálya. Ennek függvénye hogy kell-e a segítség. -
embe
nagyúr
Pécsről van itt valaki? Egy vinyót vennék ha összejön, de nem merek előre utalni. Az lenne a kérésem, hogy átvenné és postázná nekem........
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21403 üzenetére
Vegyél ssd-t! Csendes lesz.
Játékélményben / játékmenetben vettél észre változást a karival?
-
embe
nagyúr
Hali!
Esetleg valakinek egy jó kis ASRock Fatal1ty H87 Performance lap? Garis stb. Ja és lehet benne húzni a K-s procikat.
A non K-s procik órajelét is lehet maximalizálni.Van egy 250-es ssd is.
Vigi: fűrész?
Kovy29:: Kellemes időtöltést a vga-val!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
4 éves AVG internet security licensz.
Lent lájkolni kell, de elég a Twitter, vagy a G+ is. Zipben jön le a webes telepítő, illetve regisztrácoiós kód. Ha nem is használod most fel, elfér a gépen kitudja mikor lesz rá szükség....
-
embe
nagyúr
Egy jó kis tápot valakinek?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy haverom eladja a gépét, megkért hogy hirdessem már neki meg. Kb. 2 hónapot menetek, külföldi meló miatt eladó. "Ne álljon benne a pénz" jeligére. Ezek a cuccok lennének:2014.04.23.-ai vásárlások, vagy +-1-2 nap.
Proci: i5-4670K- box Bestmarkt gari 3 év - 50eFt.
Lap: Hardverkeres - ASRock Z87Extreme4 - 27eFr.
Ram: nyíregyi kisker - Kingston 8GB DDR3 2400MHz HyperX Predator (T2) XMP 25eFt.-2400MHz
SSD: nyíregyi - Samsung SSD 840 EVO 250GB - 28eFt.
Táp: FSP aurum 650W 80+platinum bestmart 5év gari- 32eFt.
VGA: ASUS R9 290 4GB GDDR5 DirectCU II OC (R9290-DC2OC-4GD5) - 3 év bestmarkt - 105 eFt.Ha valakit érdekel valami a cuccból, akkor jelezze!
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21285 üzenetére
Nagyon várod.
Én meg csak lesek, hogy a valuta árfolyam miatt hogy emelkednek most az árak. -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21230 üzenetére
Én már rendeltem 2 darabot.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21210 üzenetére
Jó kis ház, jó választás.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21204 üzenetére
Én is kérdeztem a nyíregyi átvételt, de elzárkózott előle. Ha esetleg tudok vele valamit egyezkedni, akkor rád írok.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21170 üzenetére
Mókuskerék...
-
embe
nagyúr
Akkor 1 vevő vitte a cuccot ugye? Egy ismerősöm mondta, hogy ha lemegy a mostani hülyék háza ami a melóhelyen van, akkor segítsek már neki a cuccait eladni. Így akkor nem zavarjuk majd egymás köreit.
Bár lehet megtartom magamnak, és az enyémet passzolom.....Tervek?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Olvastátok?
Vajon mikor tűnik fel a HA-n belőle 1-2 példány. -
embe
nagyúr
válasz F e Z o #21016 üzenetére
Az unokatesóm vetett velem egy lapost - Compaq CQ58-351SH . Annak is csak 8 és 8.1-es támogatása van hivatalosan. Úgy kellett 1-2 drivert keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #21002 üzenetére
Ejjj nekem a Tüzér utcáról nagyon rossz emlékeim vannak. Legalábbis itt Nyíregyházán...
Munkámból kifolyólag - fogalmazzunk így - bejáratos voltam 1-2 házba.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na 4-5 év droidozás után váltok. Winmobilt akartam. De ez lett belőle: Blackberry Z10.
Elvileg holnap a kezemben. Kíváncsian várom az ismerkedést.... -
embe
nagyúr
Egy kis help kellene!
Egy kollégának telepítettem a laposát, ami egy Toshiba gép. Ott ahol be kell állítani a power gomb funkciót, ott belebarmolt. Mire célszerű állítani ezeket?
Azt hiszem 3 dolgot kell beállítani, külön-külön ha akksiról megy, és külön ha áramforrásról.
Tudnátok küldeni egy képet, hogy mire van nektek állítva? Most azt mondja nem lehet kikapcsolni a gépet a power gombbal....
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #20434 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #20426 üzenetére
A Vaterafutár/DPD házhoz is megy, és olcsóbb is.
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #20415 üzenetére
Ez egy ököl szabály. Ajánlott levélnel van ez.
Mas:
Nyaralok éppen, de a haver hívogat mert szarakodik a gépe. A jelenség, hogy nem bootol be a gépe. A bioson csak a reset gomb megnyomása után lép túl, és akkor tölt be a Windows 8. Csak ssd van a gépében. Én a boot sorrenden gondolkodok, hogy az állítódott el.
Szerintetek? -
embe
nagyúr
Most csodálkoztam rá egy Tesla S kocsira. Tetszett.
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #20324 üzenetére
Írj emailt neki! Gyorsan - általában fél napon belül - válaszolnak.
Nem szükséges a gari levél, gyári szám alapján nyilván van tartva náluk minden.
Én legutóbb amikor vettem a Gainward GTX770-et, azzal volt egy olyan ficsőr, hogy összecserélte az előző tulaj a dobozt, mivel egyszerre kettőt vett. Azt mondták ez sem érdekes, lényeg hogy a karin a matrica sértetlen legyen! Egyúttal válaszoltak, hogy a gyári szám alapján valóban garos hozzájuk.Na ez mehetett volna szerkesztve az előző hsz-hez is.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na és akkor eldőlt már mi lesz helyette? Vagy még megy a piackutatás?
-
embe
nagyúr
Kis olvasni való....
Negatív kritikát inkább ide kérem!smiti Na elment az Ashura? Én valahogy még idegenkedek a folyadék hűtéstől....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Nagybetűs Uraktól kérdezem...
Van egy ilyen hirdetésem a Nokia rovatban, hogy Xperia SP-t cserélnék Nokia 925-re.
Na most feladhatok egy olyan hirdetést az Sony rovatban, hogy ugyanez a teló eladó?
Nem veszik kétszeres hirdetésnek? Mert arról a telóról van szó, de mégsem ugyanaz a hirdetés. Mert ha a Sony rovatban hirdetem, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy olyan személy olvassa, aki 925-t akar eladni és érdekelné a csere, és fordítva.Anno azért kaptam ejnye-bejnyét, mert volt egy pár cuccom, amit cseréltem volna Nvidia karira, vagy Atira. Így beírtam mindkét rovatba. Ezt dupla hirdetésnek vették. Hiába magyaráztam, hogy akinek van egy bizonyos ATi karija, és eladó, ráadásul érdekelné a csere, az nem biztos hogy az NVidia rovatba is benéz.
-
embe
nagyúr
Hali!
Ebben a router problémában tudna valaki nekem segíteni? Köszi!Megtaláltam, de hiába flashelem az új, a TP-Link oldaláról letöltött gyári fw-vel, a régi beállítási felület jön be, és nem a TP-Linkes ezután is.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #20122 üzenetére
Irigyellek. Nekem sajnos ezek a csomagok elérhetőek csak.
Illetve a T-Home kisebb/drágább csomagjai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla