Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36065 üzenetére
Vmi dragabb nincs? Ezt rangon alulinak erzem.
Jo lesz vmi alsopolcos Zalman is. A mostani CM690 egyreszt rozsdas mar belul masreszt beesett a bekapcsologombja. Szoval elegge csere erette valt. Bar a gombot este megprobalom megcsinalni, mert amugy nem koltenek erre most.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KROK640 #35883 üzenetére
Az alkatreszek/alapanyagok ara is nott es azok nem csak az infalcio mertekevel. Szoval meg pont jokor fejlesztettem gepet.
De az autogumival is jol jartam, mert tavasszal megvettem meg jo aron. Jovore majd felrakom addig elvan a pinceben, enni nem ker...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Steam-en, hogy tudom beállítani, hogy magától ne lépjen be hanem csak jelszó megadása után?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KROK640 #35392 üzenetére
Igen, nagyon haosnló a gépünk! Ramból vehettem volna én is 3200-ast én is de mindegy, jó ez is.
VGA-kat nagyüzemben csereberéltem, most viszont nagyon régóta nem. Ha kellett a lóvé akkor visszább léptem. Aztán vettem autót akkor meg már abba ment a lóvé vga helyett.
Na de majd most ha kijön a BG3 végleges verzió akkor dörrentek vmi újabb vga-t.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KROK640 #35365 üzenetére
Van egy cím amire várok, ott az ajánlott vga az 1060/6G. Bár gondolom ilyen kis felbontásra elég lenne a kisebb ramos verzió is. A minimum a GTX780, bár a béta verzió elindult a 670-emen is. Szóval nagyon nem lőnék fölé. Lehet picit várok és addigra az 1660 is beleférne a keretembe... Maga a játék idén már nem jön ki végleges verzióban úgy sem.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speed® #35357 üzenetére
Konkretan a mobilodnak jobb felbontasa van mint a monitoromnak, szoval nem akarok tulloni a celon (1680x1050).
De a mostani 670 mar tenyleg csak kb a passzianszozasra eleg.Szoval a lowbudget vonalon van jobb vetel a 970-tol? Vagy inkább 1060-at keressek?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Boldog karácsonyt!
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest