Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29363 üzenetére
Nem az lesz. De ha az is lenne, mindig megtartom a tartozékokat a következő eladásig. Most is megy tova Apósomnak az FD Core 1300 minden cuccával.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29320 üzenetére
Így van, viszont az meg már a FD Define Mini C árában van.
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29315 üzenetére
Attól még oda lehet neki adni, hogy nézze át - Gabi csupán kimérte, de az okot nem tudja. Már ha van rá ideje és kedve hozzá. Már nem igazán tervezem használni. Főleg, ha meglesz az új házam.
Ilyet nem tud adni nekem valaki olcsón? Volt vagy 3, de ebből már 2-t eltökítettem valahova...
Zsáner:
Ilyen árban B85, esetleg H97 lehetne, de az meg nem kell... -
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29308 üzenetére
Kipróbáltuk Fezo gépében is - ez már a 3. gép így. Ott is ugyanaz. De már nem érdekel a téma, nem kínlódok rajta. Pk-val 5k-t még így is megér szvsz, ha felrakom az apróra. Többet már nem akarok rá költeni, mert 1k az újabb posta megint. Így is 2x fizettem már ki a szállítást...
Az ODD-ot meg bármikor elő tudom majd venni és leszerelt oldallap mellett bedugom addig, amíg kell archiválni.
Amúgy van más alternatíva arra, amit szeretnék? 240-es radiátor, alsó táp, kábelmenedzsment, hangszigetelés?
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29306 üzenetére
Szerintem hagyom a csudába és vagy berakom a szekrénybe, vagy eladom érték csökkentként. Aki faházat épít, annak pont ideális. Én meg szerzek egy potmétert és azzal megoldom a gondom.
Agyaltam Mini-ITX gépen is, de nagyon kevés a Z97-es olcsó lap a témában. A normális, ATX formátumú tápot és 240-es radiátort befogadó házak meg nem sokkal kisebbek, mint az mATX-ek, így maradok mATX vonalon szerintem...
-
Vigneau
félisten
Fractal Design Define Mini C-vel találkozott már valamelyikőtök? Gondolkodom rajta, hogy utónévnapi ajándéknak jó lehetne a jelenlegi Fractal Design Core 1300 helyett.
-
Vigneau
félisten
Most vettem csak észre, hogy eltűnt a kép az első hsz-ből. Azt nem lehetne valahogy visszacsinálni?
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29220 üzenetére
Tudom, de ez sokkal vagányabb...
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29218 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29202 üzenetére
No igen, a szemei igazán lehettek volna a melleinél...
-
Vigneau
félisten
BéÚÉKá!
-
Vigneau
félisten
A FD Core 1300-ba sajnos csak felülre tudtam berakni.
Kelvin 2600RPM-en nem tűnik halknak, amolyan Seidon-os a hangja szvsz. ~2600RPM-ről 2200RPM-re sikerült csökkenteni a hozzá adott ellenállással, bár szívesebben hajtanám 1800RPM-en.
A gyári ventiket meg fel sem raktam, inkább a WingBoost-ra szavaztam. Alacsonyabb sebességnél is nagyobb levegőmennyiséget áramoltat át és halkabb a hangja is. Már ami az adataikból számomra kiderült. Bár már agyalok 2db Apache-on...
i5-4670K 4GHz (Core és Uncore) 1.15V
WoT v0.9.17:
Seidon 120: 63°C / Kelvin S24: 50°COCCT v4.4.2:
Seidon 120: 76°C / Kelvin S24: 65°CEkkor a Kelvin 2200RPM-en ment, míg a két WingBoost 1000RPM-en.
-
Vigneau
félisten
Rám tört a nosztalgia. Megnéztem az előd topikot és 10 éve 10 napja megy a közösségi élet nálunk. Nem semmi...
Ott bő 15.5k poszt készült 6 év során, itt meg megugrottuk a 29k-t 4 év alatt.
-
Vigneau
félisten
KKÜ!
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29155 üzenetére
Így azért már is más a dolog fekvése...
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29152 üzenetére
Amikor körbenéztem, akkor ekörül mozogtak. 45k-ban hirdettem meg, és helyben érte jöttek 40k-ért.
F e Z o:
Ez így van![ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29149 üzenetére
Tavaly nyár derekán adhattam el, akkor 40k-t kaptam érte OEM-ként.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29147 üzenetére
Én annyin toltam, hála Szpidinek!
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29145 üzenetére
És utána felhúznád 4GHz-re?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29142 üzenetére
Arról tudnék azért.
-
Vigneau
félisten
Van valakinek felesleges LGA1150-es átlátszó műanyag CPU tokja Szolnok környékén?
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29113 üzenetére
Mióta Édesanyám elment, olyan sok helyet azért még nem tudtam felszabadítani...
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29077 üzenetére
Ezt majd egyszer meséld el. Ez volt az a proci, ami miatt ment a Gene?
Akkor melyik v0.6.4-et használjam? Több verzió is akadhat, ahogy a v0.6.5-ből is van. A gépemen legalább 5 verziót találtam (némelyik külön Intel, meg AMD verzió). Apropó, nincs frissítés, mondjuk v0.6.6 néven?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29061 üzenetére
Be voltam, akkor nem volt, most már van.
Valamelyik BP-i Kolléga utána tudna ennek nézni és ha okés, akkor megvenné és elküldené nekem?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29057 üzenetére
Nálam inaktív.
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29046 üzenetére
Core és Uncore fesz 1.15V, freki 4GHz (mindkettő). Egyelőre eddig jutottam, talán még nagyon picit lehetne faragni lefelé a feszültségeken ezen az órajelen.
Olcsón kellene találnom sok garis Arctic Liquid Freezer 240-et. A Seidon 120V jobban bírta a G3258-at, azt valószínűleg majd beteszem a CM Elite 110-be.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29007 üzenetére
Volt már 58k is ugyanezzel a kondícióval. Nem foglalkozom vele. No meg egyelőre nem kell a VGA-m senkinek. Ráérek még a vétellel februárig. Előbb érkezzen meg a CPU-m. Ma nem jött meg...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #28975 üzenetére
Talán 2.10 és 2.20 BIOS tudja még a non-K OC funkciót. Remélem, tudok visszafelé flashelni, mert már a legújabb 2.50 van fent.
Állítólag alapon ment munkagépben. Egy biztos, delidelni nem fogok. A 4-4.2GHz szerintem nem lehet túl nagy kihívás 1.1-1.2V mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Mercutio_ #28973 üzenetére
A szorzó is csak 8-32x-et mutat?
Amúgy pont most a napokban teszem át Feleségem gépébe a G3258-at (ASRock B85M-ITX-be kerül, de remélem, hogy tudok majd benne tuningolni).
Én pedig egy i5-4670K-val próbálok közelebbi ismeretségbe kerülni. Cél a 4-4.2GHz minél alacsonyabb feszültség mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #28954 üzenetére
Korion-t inkább már kihagyom. Szpidi tudja, miért...
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #28950 üzenetére
Az volt az állítólagos átverős apró. De előbb keresett meg, mint felrakta. Állítólag pár embert be is húzott...
A G3258-nak már megvan a helye. Az Asszony gépébe fogom átrakni, nem akarom elkótyavetyélni. Ha meg szorzózáras verziót keresek, akkor már inkább a 46xx szériát kell nézni, nem?
Újonnan érdekes módon az i5-4690K-t találtam meg olcsóbban. 72k vs. 84k - a fene se érti. GTX 1050 Ti vonalon 48k volt eddig a legjobb ár, míg GTX 1060 3GB-t 58k-ban láttam.
-
Vigneau
félisten
i5-4460(S)-ről mik a vélemények? Elegendő kis proci, vagy maradjak az eredeti K-s tervnél?
-
Vigneau
félisten
Ha arról van szó, BP-n át tud venni valaki egy CPU-t és elpostázza utána nekem? 0 napos srác keresett meg procival, előre sem akarok utalni, utánvételt sem akarok, személyesen meg nem érek rá mostanában felmenni. Vagy praktikus lenne hagyni és kész...
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #28874 üzenetére
Így van, csak az jó bele. Ha van is, akkor meg ész nélküli árat kérnének érte...
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #28869 üzenetére
Sosem hazudtolod meg magad...
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #28864 üzenetére
No igen. Onnan még mindig hiányzik a hátsó üléssor...
-
Vigneau
félisten
Erről vélemény a GTX 960-am frissítésére?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest