- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #15024 üzenetére
Itt több dolgot is találtam, ami éjjelre van belőve. De ez a régi beállítás. Meg ettől bekapcsol a gép?
Régen nem kapcsolt be. Őszintén megmondva nem is tudtam hogy ilyen létezik, soha nem is barangoltam itt a feladatütemezőben.Túlfeszes elosztóm van, abban a konnektorban ahol régen nem csinált az előző házzal és táppal ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nem azonnal kapcsol be. Néztem, volt úgy hogy eltelt x idő, és semmi. Neten egy hasonló jelenségre valaki a táp készenléti ágának hibájára tippelt.
Néztem kikapcsolt állapotban "piszkáltam" a bekapcsoló gombot, de nem reagált semmit, csak normálisan benyomva indul.
Előző tápnál háznál nem tapasztaltam ilyet. Szerintem az előlapi kábelek ( hdd led, reset, stb. ) jól vannak bekötve. Tehát nem azonnal indul újra, hanem reggelre.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Véleményetek szerint mi okozhatja azt, hogy éjszaka a gép bekapcsol magától? Lecseréltem a tápot, és a házat, az adatlapomon lévőre.
Amikor hazahoztam a házat és a tápot, akkor este csak a tápot raktam be a régi helyére a régi házba. Amikor leállította, kis idő múlva újraindult. Azt hittem először, hogy csak az újra indításra nyomtam a leállítás helyett.
Másnap beköltöztem az új házba. A gép egy főkapcsolós elosztóból kapja az áramot, amit leszoktam kapcsolni.
A múltkor feltűnt, hogy reggel működik a gép. Gondoltam a gyerek úgy hagyta, mert melóztam akkor éjszaka. De a fiam tagadott.
Most éjszaka direkt nem kapcsoltam ki a főkapcsolót az elosztón, és reggel bekapcsolt állapotban volt a gép.
Szünetmentes tápom nincs. A költözés során nem állítottam a gépen semmit sem.
Valami tippetek van? Lehet a tápom vacakol? Vadi új a táp és a ház is. Pontosabban 1 hetes.szerk
Win 7 ultimate 64 bitesÁramszünet sem volt, mert a tűzhely órája nullázódni szokott akkor azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14997 üzenetére
Újra raktam megoldódott. De nem tudom miért szokott nálam ilyet csinálni. De csak a Chrome, és csak ha a PH hirdetési oldalán vagyok.
-
embe
nagyúr
válasz föccer #14993 üzenetére
Ezzel foglalkozik. Laptop alkatrészekkel. Egy új Acer töltő, kábellel és postával 5350 Ft. volt. Kb. 2 éve bontott billentyűzetet vettem tőle. Ha most nem is üzletelsz vele, lehet érdemes "eltenni" a srácot ha laposod van.
MÁS
Nekem az új PH olyan apró betűkkel jeleníti meg az oldalakat, hogy csak na. Miért van? De csak az új PH oldala? Korábban olyanokat csinált hogy jobb oldalt hülye karakterek jelentek meg.
Böngésző a Chrome.[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14977 üzenetére
Na nem költöztél át?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz robogos10 #14822 üzenetére
Kérték ajánljam be ezt a gépet is. Megtettem.
-
embe
nagyúr
Ehhez kell hozzászokni. "A múlt évben forgalomba helyezett 70 ezer használt személyautóval és a fenti illetékátlaggal számolva ez körülbelül 2,8-3 milliárd forintos többletbevételt jelenthet idén az államnak"
A sok jogász .......... ( ide most nagyon csúnya jelzős szerkezetet gondolok ) a visszamenőleges atályú törvénykezésről nem hallott?
Biztos kell új stadionra, vagy valakinek be kell tömni a zsebét.... -
embe
nagyúr
Igen ahogy Mercutio is írta füles témában lehet otthon, mert azokat szokott hírdetgetni. Legalábbis korábban több drágább fülest is hirdetett. A nagy fejhallgató topicban elég aktív.
Mit veszel tőle? Esetleg tudok segíteni? Napi szinten járok be Nyíregyházára....naponta kár többször is. -
embe
nagyúr
Csendesnek csendes, de mint írtam elkényeztetett az Aurum. És az a táp csendesebb volt. A ventik is mások benne, mármint a házban.. Persze nekem sem ez a táp az álmok netovábbja, de ezzel vettem meg, szerintem jó áron. A pár hónapos, és 12eFt.-ért vett Aurumot adtam +16eFt.-ot. 3 év gari, és zsír új, de olyan szinten, hogy minden full gyári kiszerelésben volt. Itt leírtam.
Majd lecserélem egy jobbra a tápra, pl. egy Be Quiet-re.Jó nehéz.
Linksys alatt ez jött rá. 2-3 fokkal melegebb mint a Corsairban volt. Az elejében a gyári 2 db,. 12 cm-es venti van, a seggében meg a Coollink.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Majd még finomítok rajta. Nem melegszik jobban mint a Corsair-ban, legfeljebb 1-3 fok játszik, az meg semmi. Csendes, bár igazán akkor lenne az, ha az előző Aurum tápom maradt volna benne. De legalább van cél előttem, amire gyűjthetek, illetve amiről meg kell győzni a feleségem, hogy az kell....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14720 üzenetére
Olvastasd el vele ezt!
-
embe
nagyúr
Az új cucc nálam.
ház, és táp.
Na nem ezen az áron.
tiborandras hirdetett egy 2013.12.31.-én az extremdigitalban vásárolt szettet. megbontva külön, külön. Megegyeztünk, adom a tápom - FSP Aurum Gold400 - és 16eFt.-ot. Most este hoztam el.
Még csak a tápot dobtam be a régi házba. Háááát......mit mondjak. Elkényeztetett az Aurum. Nincs olyan csendes a CM. Pedig ezt a tápot dicsérték, pontosabban a D3 típusjelűt, mint ez is.
A házba holnap költözök.Azért IPON áron nézve ez a cucc jelenleg ~44eFt.
Az összerakást...a szétszedéssel kezdtem. A többit majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14705 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #14700 üzenetére
Nos én a múlt héten vettem az IPON-ban egy 1TB-os WD-t. PPP-s átvétellel került 18550Ft.-ba.
Az általad linkelt Compker-ben 17020Ft.+ 1990 Ft. futár - mivel nincs PPP., vagyis 19010 Ft.
~ 500 Ft.-al kerül többe, cserébe 2 év garit ad csak, míg az IPON megadja a 3 évet.
[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #14674 üzenetére
Tudom.
De az elejébe lehet 1x14 cm-t vagy 2x12 cm-es ventit szerelni. Én miont írtam az elejébe tennék két 12 cm-es ventit, az azért elég szépen tolná be a levegőt.
Mivel a végében lenne egy 3. venti ami szívná ki a meleg levegőt, szerintem nem lenne gond.
Most is ebben a leosztásban használom a jelenlegi házat.A nagyobbik hdd keretet kivenném, és akkor nem állna semmi sem a 2. venti által megmozgatott levegő útjában.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14661 üzenetére
Köszi, de nem. Pedig megyek Debrecenbe 1-2 napon belül.
Smiti: egy CM Silencio 550. Kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Ismerősi körötökben nem akar valaki egy jó kis ámítógépházat venni?
Eladó lenne egy Corsair Carbide 300R házikó. Dobozában, makulátlan állapotban.
+ 1 db. 14 cm.-es Corsair venti a gyári 14 és 12 cm-esen felül
+ 1 db. usb3 előlapi csatit alaplapi usb2-re alakító adapter, ha a lapon nem lenne a 19 pines usb3 csati.
Árban 18eFt.-ra gondoltam. 20-tól kezdődik a boltban, de ehhez adok ~3-4eFt. értékű tartozékot is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14560 üzenetére
Már elérted a 40-et?
-
embe
nagyúr
válasz föccer #14543 üzenetére
Akkor Te nem isteníted az IPS-t. Pedig mindenki el van tőle ájulva. Nekem most egy ledes LG 23"-os monitor van. Előtte egy Fujitsu lcd volt. Hááát lehet a Fujinak szebb képe volt.
IPS-es moncsit láttam, de tartósan nem használtam. Úgy tűnt hogy szép képe van.sephi szerintem normál micro usb csatija van, mint a mai telóknak.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na lecseréltem a vinyómat, és több fórumozó ajánlására a WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX -re esett a választásom. Ma jött meg az IPON-ból.
PPP-n vettem át, ilyen majdnem semmi csomagolásban, egy ilyen érzékeny dolog.Az általam feladott Seagate vinyót több méter bubis fóliába tekertem, és hungarocell közzé rakva adtam postára, amit ma meg is kapott a vevő.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14509 üzenetére
Olyan szar, hogy már azért jó!
-
embe
nagyúr
Hali!
Csak tájékoztatásul leírom, ha valakit érintene...
Most hogy megrendeltem az új vinyót körbekérdeztem emailben az Aqua-t és az IPON-t, hogy a PPP -os szállításra vonatkozik-e az ingyenes garifutár.
Mivel az általános szerződési feltételek mindkét cégnél a házhoz szállításhoz kötik, az üzletben történt vásárláshoz nem. De a PPP -os átvételt nem említik. Így nem egyértelmű.Nos mindkét cég megerősítette, hogy a PPP-os átvételre a házhoz szállítás szabályai vonatkoznak, vagyis ha nincs a közelben a terméknek márkaszervíze, akkor él az ingyenes garifutár.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Láttátok? Új tetszetős Mini-ITX házikó: Silverstone DS380
Csak az a felirat tűnik nekem olyan gagyisnak.....[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Van két eladó T-Mobilos ajándék kuponom. A lényege, hogy egyszeri alkalommal 5000 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatsz 10 000 Ft feletti mobil tartozékot a weboldalon!
Két ilyen 5000 Ft.-os kuponom van. 2000 Ft./db.
A kupon 2014. január 31-ig váltható be. -
embe
nagyúr
Mivel itt többen is "ITX fanok" beírom ezt a hirdetést. A helyi adok-veszek fórumon találtam.
-
embe
nagyúr
Jó reggelt!
Úgy néz viszik az egyik vinyómat. Helyette egy WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX -et néztem ki. Esetleg valakinek valami bolti ár alatti, de garis beszerzési lehetősége nincs?
Adattárolásra kellene az SSD mellé.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Cheesy #14216 üzenetére
Igen, de ahogy elnézem, ezt a 130-as házat, csak 65 mm. magas hűtőt ír, ez megy elég karcsú. Pontosabban alacsony. Így lehet valóban a vizezés a megoldás.
Bár van alacsony profilú léghűtés is, csak a nagy teljesítményű elég horror árban van. Nekem legalábbis.
Egyébként jónak tűnik ez a házikó, és az ára is baráti.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #14212 üzenetére
Ok. De a Vigi házikója SilverStone PS07W, az azért mégsem tűnik nekem olyan kicsinek.
Egyébként nekem is tetszenek ezek a házak, csak félek, pontosabban tartok tőle, hogy nem lehet benne a kábeleket rendesen elrendezni, és csak zsúfoltság lenne benne.Cheesy : milyen házikót rendeltél? Az adatlapodon lévő cucc megy bele?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nagyon ráálltatok erre a Mini-ITX-re. A kis zsúfolt lap nem melegszik túl? Ok. tudom szellőztetni kell, mai hw-k kevesebb hőt termelnek..... de akkor is.
-
embe
nagyúr
Én is nézegettem először egy WD Green vinyót, majd ezt: WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX. Ez van neked ugye?
Csak közben meg befutott ez a most használt Seagate 1,5 TB-os jó áron. De ez meg jelenleg nincs kihasználva. Lehet lecserélem majd egy vadi új ilyenre. Háttértárnak használom csak, a zajkibocsátás a lényeg. -
embe
nagyúr
válasz Speed® #14079 üzenetére
Most iszom a kévét. Ezt az azóta már lehet kicsit elavult bejegyzést nem ismertem. Tiltott dolog (???), ezért is írtam úgy hogy a "3 betűs navi".
De! Idézek az általad linkelt cikkből: "Ezt a szabályt egészen addig fenn kell tartanunk, míg meg nem jelenik a Google Play store-ban a hazai felhasználók számára is jogtisztán megvásárolható iGO Primo."
Lehet ezt felül kellene bírálni? Javaslom igen.
Ma reggeli állapot:[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Jó reggelt!
Ejj! Jól indul a napom. Kaptam egy figyelmeztetést bolondembertől. Oka: "warez miatt az Xperia SP topikban"
Az történt hogy a teló topicjában feltettem egy kérdést egy "három betűs" navival kapcsolatban.Így ahogy írtam: " a három betűs" navi. Nem írtam ki hogy IGO stb.
Akkor ennyi erővel az is az, hogy azt emlegetjük, hogy a szolgáltatós telón, hogyan lehet a rendszert kijátszva független romot telepíteni....
Ezen az alapon az egész PH tele van virágbolti példányok emlegetésével, és letöltések emlegetésével stb.
Kicsit felb@sztam magam. Így kávé előtt.
De ahogy annak idején mondták: "felfelé nem kritizálunk, csak csodálkozunk"[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13919 üzenetére
Köszi!
Hopsz! Valamikor ezt használtam. Story: diszkós haver gépén molyoltam, mert szarakodott a vinyója. Egy szó mint száz letöröltem róla mindent. Utána visszaállította a zenéket - de a sok ezer számot ömlesztve, és nem mappákba rendezve ahogy előtte volt. Ennek kb,. 1 éve. Azóta is rendezgeti még a dolgait. -
embe
nagyúr
Hali!
Tudtok ajánlani olyan progit amivel memkariról véletlenül letörölt fotókat, videókat lehetne visszaállítani?
Olyat ami már "bizonyított" . Tudom sok van a neten, de ne kellejen 20-at kipróbálni.
Haver adott egy memkarit, amiről "lementek" az 1 éves gyerekről készült videók és fotók.
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13756 üzenetére
Nemrég adtak el egyet itt a PH-n. Csak lestem,mert még nem láttam ilyen házat.
-
embe
nagyúr
Hali!
Használja valaki Kaspersky rescue Disc nevű progit? Ha igen ebben nem tudna segíteni?
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13606 üzenetére
Most jött az email az edigitaltól.
"shop@edigital.hu
13:25 (1 perce)címzett: shop
Tisztelt Ügyfelünk !Tájékoztatjuk, hogy rendszerhiba okán a Nokia Lumia 520 kártyafüggetlen okostelefon ára tévesen jelenet meg webáruházunkban. Az eredeti 39,900 Ft-os vételár helyett egy karakterrel kevesebb, 3,990 Ft került feltüntetésre. Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy megrendelését 3,990 Ft-os áron nem áll módunkban teljesíteni.
Amennyiben a termékre továbbra is igényt tart, kérjük szíveskedjen válaszlevelében jelezni, hogy rendelését fenntarthassuk, továbbá a kellemetlenség ellensúlyozása végett 34,900 Ft-os, kedvezményes áron biztosíthassuk Önnek a készüléket.
A fentiekkel kapcsolatban számítunk megértésére, egyúttal szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.
" -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13610 üzenetére
"igazi gamer számítógép"
Egyébként egy kicsit én is parázok az SSD miatt. A technológia NEM ismerete miatt, és a neten keringő valszeg nagyrészt téves infók miatt.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13606 üzenetére
Köszi! Egy próbát megért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- ÚJ! darkFlash DK100 fekete
- Pixel 9 Pro 128GB Obsidian garanciális (ingyen foxpost) eladó.
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- Ritkaság! Huawei Mate 20X 5G 256GB 8GB RAM
- Dell OptiPlex 5050 SFF i5-7500 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!