Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz Szirtimorc #3982 üzenetére
Elhiszem neked. Viszont nálam (és ahogy olvasom másoknál is) a VDH már több esetben felsült. Általában HLS streameknél. Így már nem használom letöltésre, csak a letöltőlink kinyerésére. Nem is értem miért nem jutott még eszébe a fejlesztőjének, hogy a sajátján kívül, más külső letöltőprogramot is lehessen beállítani, ami normálisan kezelné a HLS streameket.
(#3980) PerczelZita: Azt már tapasztaltam, hogy a munkahelyi gépen ffmpeg nem tudott letölteni, viszont youtube-dl és streamlink simán működött. Kíváncsi lennék mi az oka. Szerintem nem a tűzfal.
(#3978) Aureal: Csak jelezném, hogy a youtube-dl-gui egy parancssoros "szarra" épül. A grafikus felület legfeljebb csak mankó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest