Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
Segitseget kérnék szépen. Nagyon fontos lenne ez a film, ha valakinek esetleg megvolna. Faber-Castell - Nő a férfiak világában 1. rész. Hálásan köszönöm szépen előre is.
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valaki tudna segiteni ezt a filmet hol talalom? minden segitseget koszonok szepen. A tiltott nő 2013 ( Die verbotene Frau)
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valakinek nincs meg a Ferenc papa csiksomlyoi misejenek a vegen, amikor betegejet aldott meg? A Duna tv kozvetitette allitolag ezt is , de en lemaradtam rola. Nagyon fontos lenne a segitseg. Es halas koszonet ha valaki elkuldene.
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valaki tudna segiteni , hol talalom a Dalban elek cimu Gianni Morandi filmet? Az se baj ha nem magyar szinkronnal van. A segitseget elore is koszonom szepen.
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valakinek nincs veletlenul premium hozzaferese a data .hu oldalhoz? Ezt a filmet keresem regota , es vegre a tegnap valakitol kaptam infot hogy itt fonn van . Nagyon fontos lenne ha valaki tudna segiteni. Elore is halas koszonet. https://data.hu/get/9733533/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part1.rar?pid=1676219750
https://data.hu/get/9733590/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part2.rar?pid=1676219750 -
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Megvan valakinek ez a film? Vgy esetleg tudna valaki segiteni hol talalom? Kalózakció 1988
(Act of Piracy) -
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Segitsegre lenne szuksegem egy film letoltesevel kapcsolatban. Altalaban az IDM programmal szoktam letolteni de ezt sehogy sem sikerul. A filmet regen a moziba lattam roman felirattal, azota kerestem magyar szinkronnal vagy feliratot hozza , de nem talaltam sehol. Nagyon erdekelne. Ha esetleg valakinek megvolna , akar szinkronnal akar felirattal ha mer innen nem lehetseges , halasan megkoszonnem. Tisztelettel. https://zipzar.net/az-ido-szoritasaban-hd/
-
gabyr1971
csendes tag
Boldog Uj Evet mindenkinek. Lenne egy keresem ha netalan valaki tudna segiteni. Az Erdely tv ma adta a kovetkezo filmet. Sajnos csak a veget tudtam elkapni. Nagyon erdekes animacios film. Ha valakinek megvan , eltudna kuldeni valamilyen felekepp.Elore is koszonom. A Tejút és a Varázspatkó
-
-
gabyr1971
csendes tag
Segitseget szeretnek kerni, nagyon szepen kerem aki tud segitsen. Ezt a filmet keresem regota magyar szinkronnal. Meg a 90-es evek elejen lattam VHS -en de csak ket reszet magyarul. Azota sem akadok a nyomara. Ha valaki tudna segiteni ha mindjart nem szinkronost de egy magyar felirattal nagyon szepen megkoszonnem. Tisztelettel. http://subsmax.com/subtitles-movie/return-to-eden
-
gabyr1971
csendes tag
Szep napot kivanok. Segitseget szeretnek kerni ha lehetseges. Ma delelott kozvetitette a Duna tv az idei csango miset, amirol sajnos lemaradtam. Ha valaki folvette halasan megkoszonnem ha fol tudna tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest