Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnnorbi
tag
Azt elfelejtettem mondani hogy kodiba megy az rtlmost olyan sorozatoknál amihez kell vpn csak az rtlmost oldalán nem.
-
locator10
újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy az ORF 2-nek mi a m3u8 linkje?
Megköszönném. -
nfsu17
veterán
válasz
superuser365 #3942 üzenetére
streamlink
-
pudinger
újonc
Sziasztok!
A tv2 oldaláról mivel lehetne leszedni a videókat? -
superuser365
csendes újonc
TV 2-ről az IDM azt írja védett tartalom pár napja még tudtam tölteni.
-
mnnorbi
tag
RTLMost megy valakinek külföldről vpn-ről? Azokra a sorozatokra gondolok amelyek csak magyar ip címmel működnek.
-
Aureal
őstag
válasz
mnnorbi #3937 üzenetére
Vkinek egy Nava pontban IP-t kéne szereznie és átfordítani egy IP rejtő szerver alá. (Amúgy nekem is ki van a t...köm hogy az ismerősök is ilyenekkel bombáznak, ami műsorokról előtte lemaradtak és ez a retkes Nava csak veszi fel az állami támogatásokat a nagy lóf...szér, miközben semmit nem szolgáltat!)
-
mnnorbi
tag
Sziasztok. Navaról működik már a korlátozott fájlok letöltése?
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valakinek nincs veletlenul premium hozzaferese a data .hu oldalhoz? Ezt a filmet keresem regota , es vegre a tegnap valakitol kaptam infot hogy itt fonn van . Nagyon fontos lenne ha valaki tudna segiteni. Elore is halas koszonet. https://data.hu/get/9733533/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part1.rar?pid=1676219750
https://data.hu/get/9733590/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part2.rar?pid=1676219750 -
koháry
tag
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de ezt a videót szeretném letölteni (a teljes részt):
-
Jony2420
tag
akit érdekell ezzel az mozilla vagy chrome kiegészitővel szinte minden videót lelehet tölteni
videodownloadhelper -firefox [videodownloadhelper-chrome]
-
Grenade
csendes tag
-
Fürkésző
tag
válasz
ZSOLTIKA98.1 #3929 üzenetére
Törölve.
Privát akart lenni. -
ZSOLTIKA98.1
újonc
Sziasztok.
Eszt a linket,hogy tudom letölteni?
A link: https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtl-hirado-kulonkiadas-hercegi-eskuvo-royal-wedding-2018-05-19-c_12010375
A válaszokat köszönöm.
Azt is ha nem. -
Mathiask
senior tag
Sziaszttok,
Viasat playről szeretném letölteni a Luxi feleségeket [link]
Az előző részt sikerült is, de ezt nem, mindegyik módszerrel ami itt volt körábban elakadok a link kinyerésvel. Hogy kéne olyan linket kinyernem amit utána mondjuk a streamlink megeszik. -
twine
veterán
Tisztelt topiclakók!
Egyszer a múltban, már segítettetek nekem!
Most ismét szeretnék segítséget kérni:Ezt a tartalmat szeretném DVD-re írni...
Ha,megkérnélek titeket, leszedné nekem valaki "emészthető" (.avi, .mp4 stb) formátumban?!
A többit már intézem......
Köszönettel előre is a segítségért!
Üdv
T -
gojko.m
senior tag
válasz
stefi68 #3917 üzenetére
A linkben szereplő válasz konkrétan a médiaklikkes audió tartalmak letöltésére vonatkozott. A videókat valamivel egyszerűbb letölteni a VDH-rel. Viszont a végeredménnyel voltak rossz tapasztalataim. Így inkább csak a letöltő linket másolnám ki a VDH-rel, a letöltést meg rábíznám valamelyik többször ajánlott, normálisabb letöltőprogramra (ffmpeg, youtube-dl, streamlink).
-
PerczelZita
tag
Talán a nyító kérdésem nem volt egyértelmű. Az internetes adások tévéműsorát keresem.
Ezen az oldalon is sajnos csak a rendes tévéműsor van. Az online sportközvetítések itt sem szerepelnek.A videotárban sem érhetők el az M4 internetes sportközvetítések visszamenőleg, (sőt az tévé adások sem).
-
cocka
veterán
válasz
PerczelZita #3915 üzenetére
Az www.m4sport.hu-n mindig csak az élő tévéadást látom, úgyszintén az www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linken.
De a médiaklikknek van videotára is nem?
-
yorkeboy
újonc
Sziasztok!
Hogyan/milyen programmal lehet most letölteni a Mediaklikk honlapjáról az ott található videókat/ ismétléseket?
Pl: ezt az adást https://www.mediaklikk.hu/video/iskolapad-2018-05-09-i-adas-2/
Előre is köszönöm segítségeteket.
-
PerczelZita
tag
Hol lehet megnézni azt a "TV műsort", hogy az M4-en mikor milyen sportokat fognak közvetíteni?
Azon kívül, hogy időnként a tévé adásban bejelentik, hogy valamit majd közvetíteni fognak, nem találtam műsorelőzetest sehol.
Továbbá milyen linkeken lehet ezeket a műsorokat nézni?
Az www.m4sport.hu-n mindig csak az élő tévéadást látom, úgyszintén az www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linken.
Van olyan időszak, amikor egyidőben 4-5 sportot is lehet élőben nézni, de ennek semmi nyomát nem találom sehol a fenti oldalakon.
Csak itt szoktam tudni megnézni az M4 online adásait, itt lehet az alcsatornák
között választani, hogy éppen aktuálisan mit adnak, de itt sem tudni előre, hogy mikor, mi lesz:
https://onlinestream.hu/m4-sport/videoplayer/5903-1 -
Inhouse
őstag
Érdekel valakit egy olyan kis program, ami futás közben figyeli a Windows vágólapot és ha linket talál benne, akkor meghívja a Youtube-dl-t a hivatkozással? Magyarán elindítod, aztán böngészel és találsz egy olyan videót, amit le szeretnél szedni, de simán nem lehet menteni, viszont a YTDL valószínűleg megeszi. Nem kell parancssorozni, vagy bat fájl írni, kijelölöd és másol, a program meg letölti.
-
emerico76
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek tippje, hogy [ezt a videót] hogy tudnám lekapni?
-
mnnorbi
tag
válasz
Franky2Ster #3906 üzenetére
Köszi az RTL2-t megtaláltam én is az RTL nem megy.
-
mnnorbi
tag
Valakinek megy az RTL meg az RTL2 élőben az rtlmoston?
-
spetya72
tag
Sziasztok!
Ezt a videót mivel tudnám letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest