- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
- Zyxel NAS326
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szaboi6512 #11070 üzenetére
Köszi szaboi6512, Hege1234!
Igen, lehet az kavart be, hogy !! volt a mappa neve előtt. Illetve olyan gyorsan futott le, hogy meg kell adni a Phytont könyvtárat, hogy nem is láttam.
Lehet ezt is érdemes beírni az infóba.
-
szaboi6512
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szaboi6512 #11068 üzenetére
Köszi!
Közben egy tag volt olyan rendes, hogy leszedte nekem. Köszi!
Gondoltam azért kipróbálom, de a python telepítésekor elakad. Mi lehet a gond? -
szaboi6512
őstag
válasz
pinnacle #11067 üzenetére
Hege megoldotta, használd azt a szuper megoldást hozzá, amiért nem tudok elég hálás lenni neki.
befejezett\NAVA\Mi, magyarok - Benedek Zsuzsi#
Nyelvépítész 2020 (id#4186013) 2024#01#15.mkv -
pinnacle
nagyúr
válasz
qnadam #11066 üzenetére
Köszi! Ment a TV-ben, szerintem a MédiaKlikken is fent volt, mert ismerős látta valahol az interneten, de onnan levették. NAVA-n is fent van. Innen, hogy lehet leszedni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt a videót, hogy lehetne elővarázsolni? Nem is értem, miért tüntették el.
Mi, magyarok – portrék, önvallomások, beszélgetések ...MédiaKlikkhttps://mediaklikk.hu › Videó klip Mi, magyarok – portrék, önvallomások, beszélgetések Nyelvépítész - Benedek Zsuzsanna nyelvtanár, Argentína. 2025.04.07. 60 perc. 3,7. 60 perc 2020.
Régebben olvastam, hogy a Wayback-kel le lehet tölteni az adott oldalon volt, de már nem elérhető tartalmat. Ezt nem sikerül.
-
istil
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi parancs futtatása után a yt-dlp mindig csak a legelső Insta story-t tölti le:--cookies-from-browser firefox "https://www.instagram.com/stories/easportsofficial/3616613495904686630"
Tehát ha a harmadik vagy negyedik insta story linkét másolom be konkrétan, akkor is a legelső elérhető videót szedi csak le a yt-dlp-files/Debug mappába. A példa link alatt szerepel két videó is, de csak az első tölti, akkor is ha a második insta linket szedem ki.
Pedig a folyamat szerint mindent le akar tölteni és végül csak a legelsőig jut. (Ami időrendben a legrégebbi) Itt igazából akármilyen linket betehetnék az EA Sport-os helyére.[instagram:story] Playlist Story by easportsofficial: Downloading 2 items of 2
Meg kellene adnom még valami plusz utasítást, hogy helyesen töltsön le minden elérhető sztorit? -
Hege1234
addikt
v3.0.4
---Javítva:
-- MAX
- oldalváltoztatás lekövetve
most már minden menü működőképes,
nem csak a mux nélküliek
-- firefox log >> teljes útvonallal
-- Arena4+
- oldalváltoztatás lekövetve
a vod linkeket live-nak érzékelte... -
zaskar
senior tag
válasz
Hege1234 #11056 üzenetére
Kipróbáltam, így már nézhető mindkét formátum. Hangja viszont nem volt egyiknek sem, hamar rájöttem, hogy az a kodek is "megújult". De beírtam a jobb oldali ablakba azt, hogy
-S acodec:aac, és mindjárt jó lett
Szerk: utána kipróbáltam, hogy a megjelölt txt fájlba írtam be ezeket, úgy nem volt rá hatással, ismét az új kodekekkel töltődött le. -
Hege1234
addikt
válasz
zaskar #11055 üzenetére
a gond a codec
a tvd nem támogatja az újabb AV1-etjobb oldali részbe írd bele ezt:
-S vcodec:h264
vagy, hogy mindig aktív legyen, akkor ebbe:
Downloads\info\youtube_conf.txt
(mindig egymás alá, ha mást is írnál oda)-S vcodec:h264
ez csak kb. az 1080p és alatti felbontásokra lesz hatással
mert 1080p felett már csak vp9 és az av1 van -
zaskar
senior tag
válasz
Hege1234 #9440 üzenetére
Szia!
Először is szeretnék köszönetet mondani a munkádért, használom már pár hónapja a sima yt letöltőt. Az utóbbi időben azonban hibákat dobált, letöltötte a videókat, de egy idő után elment a hang. Ekkor benéztem ide, letöltöttem a komplett verziót, python-al, ami már sokkal több forrásból képes rögzíteni. Láttam, hogy itt már választható a formátum (mkv vagy mp4), az előző csak mkv-ban rögzített. Nagy örömmel kezdtem újra a yt videók letöltésébe, azonban a meglepetés akkor ért, amikor az SSD-met a TV-re csatlakoztattam, ugyanis egyik formátumot se játszotta le, holott a korábbi mkv-val nem volt baja. Változott valami a kódolásban? A TV-m egy régebbi Samsung, de a legtöbb fájl-al elboldogult eddig. Köszönöm előre is. -
Hege1234
addikt
válasz
szaboi6512 #11051 üzenetére
rápróbáltam már, hogy mit lehetne kihozni belőle, de még http toolkit-el se látom azt, hogy az ace stream linket, hogyan oldja fel m3u8-ra...
-
pycur
tag
válasz
szaboi6512 #11048 üzenetére
Nem számít, innen nem tervezek felvenni, a konzolos progikat meg tudom paraméterezni(youtubedl, ffmpeg, stb)...
-
pycur
tag
válasz
szaboi6512 #11046 üzenetére
Akkor meg van oldva az is. Nekem a rec gomb nem csinált semmit, akárhogy nyomkodtam.
-
pycur
tag
válasz
csemege86 #11041 üzenetére
A sima vlc nem tud mit kezdeni az ilyen linkkel, csak az ace, viszont az ace programba ha rákattintasz a találat lejátszására, akkor felajánlja hogy ace player vagy egyéb, és az egyéb listába megtalálja a kompatibilis telepített lejátszókat, nekem a vlc-t és a media player classicot is, és abban vlc-t választva működik, mert az ace lesz az adás stream servere és azt továbbítja localhoston keresztül a vlc-be. Ahogy szaboi6512 írta a #11044 hszbe. Érdekes ötlet de műxik. Viszont nem találtam meg a módját hogy a nyers streamet felvedd ha szükséges. De ha csak nézed arra jó.
A megadott linked működik külső vlc-t választva. -
csemege86
tag
válasz
szaboi6512 #11042 üzenetére
És pontosan hogy kell megadni a lejátszóban a linket? Amit mutattam képet, ott minden jól van? Mert nekem bemeneti hibát dob.
-
csemege86
tag
1. Most kipróbáltam a sima vlc-ben, és nem indul el. Mi a jó formátum, hogy kell megadni a stream link-jét?
Ezt szeretném, élő focimeccs most:
acestream://eab7aeef0218ce8b0752e596e4792b69eda4df5e
se per jel előttivel együtt, se a perjel mögöttivel magában nem fogadja el.
2. Kipróbálnád, hogy neked az AceStream (AcePlayer) a videót is lejátsza ennél a stream-nél, vagy csak a hangot?
-
csemege86
tag
Sosem vettem fel semmit, kizárólag meccsnézésre használom. Eredetileg a meccseket simán böngészőben megnyitható videókban néztem, de az tele van reklámmal. 25-ször kell rákattintani a play-re, ami alatt feldob 25 új ablakot valami fos reklámmal, aztán talán a 26. kattintásra elindul a videó. Aztán találtam rá erre a sokkal letisztultabb, stream-elős megoldásra.
-
pycur
tag
válasz
csemege86 #11038 üzenetére
Nem csak lejátszani, még létrehozni is tud.
Média(Fájl menü...)--Hálózati közvetítés megnyitása
Ott megadod neki a stream m3u8 linkjét vagy egy mp3 rádió direkt stream linkjét (valamilink:8000/stream) és már megy is.
A streamet nem tudja felvenni a vlc sem a rec gombbal, de az OBS látja a player képét, azzal fel tudod venni élőben a műsort, nem 1:1 adás lesz, de ha szaggatás nélkül le tudja játszani akkor olyan jó lesz a felvételed is, persze kell hozzá nafta hogy felvegye meg magas bitrate is, hogy ne kockázzon. De erre vannak leírások mit kell belőni, hogy jó legyen. -
pycur
tag
válasz
csemege86 #11036 üzenetére
Annyit még tudok javasolni, hogy amikor megnyitsz egy ilyen linket a progiban, felajánlja hogy az ace playerbe nyissa meg vagy másba, ott lát más telepített playert pl egy sima vlc-t is, abban is működik a lejátszás, és azt valóban tudod frissíteni. De a stream szabvány úgyhogy nem kéne neki frissítést igényelnie, kivéve ha titkosítva van, ott a titkosítás módja tud változni rajta.
-
pycur
tag
válasz
csemege86 #11033 üzenetére
Nekem működik, és a vicc az, hogy ez egy 2012-es VLC módosított változata, azaz 13 éves programmal megy.
Azt viszont nem tudom mit csinál, mert a vlc a localhoston keresztül menő adást játssza, a rec gomb ki van szedve belőle...Még kínzom egy kicsit lehet e valahogy lenyelni a streamet, de elég jól blokkolva van, mert más proginak nem engedi olvasni, csak ha bezárom az ace vlc-t és utána a maradék 1 mb adatot tudja lementeni a letöltőprogi...
-
pycur
tag
válasz
csemege86 #11033 üzenetére
Érdekes dolgot mutattál. Ha a saját progija a saját tipusu streamjét nem tudja kezelni, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni, náluk érdeklődj a supportnál. Ez nem egy standard mpd vagy m3u playlist.
És az androidot csak azért gondoltam mert a gugliba az első találatban azt írja hogy töltsd le az androidos telefonodra...
De kipróbálom mi ez. -
csemege86
tag
Nem telefonon használom, hanem asztali számítógépen. És ezek olyan élő sportközvetítések, amiket a sima vlc nem tud kezelni. Olyanok, mint ezek. Annyi ötletem volt, hogy valami kódolás, vagy codec az elavult, azért frissítettem a legújabb verzióra. De nem oldotta meg. Nem tudom, nem értek hozzá. Eddig jó volt. Lehet rossz topikban vagyok...
-
pycur
tag
válasz
csemege86 #11031 üzenetére
Ellenőrizd, hogy a videó fájl valóban jó e, pl nyisd meg gépen vlc-be vagy avidemux progiba és tekergesd hogy mennek e a képkockák rendesen, nincs e adathiba miatti szivárványosodása. Próbáld újramenteni a fájlt, újramuxolni. Ha a fájl biztosan jó akkor más progira lesz szükséged telefonon...
-
csemege86
tag
Ace Stream alkalmazás csak a hangot játsza le, a videót nem. Töröltem, újratelepítettem, ugyanaz. Mit lehet tenni?
-
Hege1234
addikt
MAX ismét alkotott...
addig a mux nélküli menüket lehet használni hozzá! -
Aztatat
csendes tag
válasz
Hege1234 #11027 üzenetére
Gondolom azzal lesz itt gond, hogy a mappa eléresek megváltoznaka jogosultságokkal felruházás esetében. Amint kicseréltem relatív elérésre minden megjavult.
Erre gondolok: -MOZ_LOG_FILE=drmfiles\programok\firefox-log\log.txt
Amint rendszergazdaként índúl el, nem logol. Amint kicseréltem relatív teljese elérésre (-MOZ_LOG_FILE=c:\\Users\\....) minden faxa
-
Aztatat
csendes tag
válasz
Hege1234 #11024 üzenetére
Mivel a Totális Kommenderem úgy fut, hogy legyen jogköre és a "Ez a gép" teljesen alkalmatlan bármire is, így szeretném a Totális Kommenden eszköztárjából indítani, de mivel annak megvan a jogköre, így megörökli a DRM tools is, mely már nem képes valamiért normálisan indítani a firefoxot (gondolom ez valami python skill). Csak épp megoldást nem tudok rá.
Én ilyen speciális vagyok, nekem minden fordítva nem működik
-
Aztatat
csendes tag
Szerbusz Hege1234
Arra tudsz valami okot mondani, hogy mért nem működik rendesen, ha rendszergaza jogosultsággal van elindítva? Firefox nem hajlandó debug logolni, és vár a csodára csak
-
Hege1234
addikt
válasz
Laserphantom #11021 üzenetére
az oldal változtatott
javítottam, de a benne lévő 03-as menüre ez nem lesz hatással...
(remélhetőleg a 03-as menüt már amúgy sem kellett használni mostanában)duplaklikk a mappádból erre a fájlra:
!update_...py
majd 1-es gomb -
Laserphantom
csendes újonc
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta a NET4+ egyáltalán nem működik. a 15. frame után megáll és nem lép tovább.
A NET4 mókolt valamit?
Van valami megoldás rá?Előre is köszi.
-
nfsu17
veterán
válasz
szaboi6512 #11019 üzenetére
köszönöm
-
nfsu17
veterán
Valaki lenne olyan kedves és megnézné nekem, hogy a max-on ez a rész szinkronos-e?
Ez az évad megy hetente a tévében a discovery-n. Ott szinkronos.
Az is lehet, hogy a neten egy rész sem szinkronos ebből.
Köszönöm.
Direkt nem akarom linkelhetővé tenni.
https://www.max.com/hu/hu/shows/aranylaz-alaszkaban/s15/eb26e00e-9582-4790-a61c-48d785926f58/e20-kotorj-bebi-kotorj/a429bb61-063c-44f2-9696-3ac93b343b93 -
Hege1234
addikt
v3.0.3
---Javítva:
-- MAX
- felirat és videó letöltés hiba javítva
- hangalámondásos audiók kiírtva
(akinek esetleg mégis kellene az a mux
nélküli menükkel meg tudja oldani)
-- d-fi
- short deezer link támogatása -
T. Ferenc
csendes tag
A decrypterrel nem tudom leszedni, pedig a 2 nyomom nem kell felírat, de nem megy tovább. 2 újonan telepített win11 és win10 tesztelve, de nem szedi le.
https://filmvilag.me/get/film/4199067
-
Hege1234
addikt
szaboi6512, Mikemend
köszi a visszajelzést!annyival kiegészítettem, hogy már meg lehet adni deezer short linket is
ezt bárhol a deezer oldalon így lehet kinyerni
vízszintes...
> Share gomb!update.. fájl már tartalmazza ezt a módosítást azzal lehet tesztelni
-
sutya
csendes újonc
Akik a Spotify ról akarnak letölteni, van egy webes oldal lekap mindent albumokat is....... [link] , van deezer-hez is, most már nem kell szenvedni progikkal......mondjuk, hogy van megoldva az érdekes, de működik...
-
Hege1234
addikt
---Javítva:
-- d-fi-hez visszatettem a régebbi verziót
viszont ez a spotify változtatása miatt már
csak deezer linkekkel működik
(kb. ami megvan spotify-on az deezer-en is...)
a példátokra:
https://www.deezer.com/en/album/14184092
a short deezer linkekkel nem tud mit kezdeni
https://dzr.page.link/8Jhq3hyfqgwutMkx5
a böngésző címsorába beillesztve átirányít a jó linkre
azt már meg lehet majd adni
pl. a short deezer linkből lesz ez:
https://www.deezer.com/en/track/133238776
-- NAVA
keresőben az évszám javítva -
pycur
tag
válasz
Hege1234 #11002 üzenetére
Bocsánat, azt hittem ez univerzális cucc és a világon mindenhol ezt használják. Akkor mindenki használjon sajátot, amennyire tud!
--
A spotihoz meg mindig van valami online oldal, használjátok azt, amit én is tettem ez előtt.
---
Jelentem a https://spotidownloader.com műxik, 3 random zenével próbáltam, mind tisztán szól, át is kattogtam a fájlokat, nem e csak az első 30 mp jó... de végig jók.a
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest