- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez lehet kicsit off de mivel tudok time lapse video-t készíteni legkönnyebben? Adott egy játékvideo és azt szeretném time lapse ben megcsinálni. Melyik programmal a legegyszerűbb?
-
.LnB
titán
Olyan kérdésem lenne, hogy Sony videokamerával felvett MTS fájlt. (ami 15perc, és 1,1gb) Milyen formátumba és milyen beállítások mellett, tudom kisebb méretűre rippelni a képminőség megtartása (mármint ne romoljon a képminőség drasztikusan) mellett? Xilisoft HD Converter-el próbáltam. Ha jók az ismereteim akkor a Video bitrátáját kéne visszább venni, de nem tudom menyi az az érték ahol nem romlik láthatóan a kép. Azt sem tudom mennyi adatot tudok nyerni, mert ha 900mb-ra tömöríti akkor az még semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest