- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atothg
tag
Elvileg mindegyik D8 Sony le tudja játszani az analóg forrásokat (HI8, V8) saját magában, ezeket az analóg kimeneteken is tudja.
Nekem E jelzésű kamerám van az biztos, de sajnos a pontos típusszám nem ugrik be (talán dcr-trv245E).
Ez biztos tudja a hardveres digitalizálást. Analóg forrásokat a firewire kimenetre küld.
Sőt én anno ezzel digitalizáltam néhány VHS forrásomat. Ez a típus ezt is tudja. Van analóg bemenete is.
De majd jól megnézem. :-)[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
Na, pardon: persze az van, hogy a D8-nak digitális kimenetének mindenképpen létezni kell, az analóg bemenet a kérdéses. Ez az összes európai modellen (típusjel végén E) vissza van butítva, de némelyiknél visszakapcsolható. Egyelőre meghaladja a képességeimet, főleg kamera hiányában.
-
lajszer
tag
Nem digitalizálok, nem is azért vettem. Vangelis gyűjtő vagyok és most éppen a régi dokumentumfilmek jönnek, VHS-en, melyek nagy része Franciaországban került kiadásra anno.
Úgyhogy én első sorban, csak egy üres tokot keresek, amibe passzol a borító, mert így papírtokban, külön borítóval elég trén mutat a vitrinben.
Az átlátszó bolti műsoros VHS-es tok nem jó, kicsi. -
vazol
tag
Én annak idején használtam az ADS DVDXpressDX2-t, ez a 709 típusszámú, a hang teljesen stabil szinkronban maradt, ha gyengébb volt a felvétel inkább a kép vált szaggatottá... a nem másolt, tehát direkt VHS kamera felvételnél semmi problémám nem volt vele.
MPEG2-be rögzítettem vele 8000kb/s el, ami a saját capture progijával nem volt beállítható, de a hozzá adott Ulead VS9 DVD progival überelni lehetett, így csak azt használtam.Ha nem vagy biztos benne, kérdezz és még bizonytalanabb leszel!
-
Ba.G
aktív tag
Pardon, kifutottam az 5 percből: a Digitek TBC-jéről nem találtam adatot, de a VCR > DVR > TV-n (öreg plazma) visszajátszva nem tapasztaltam a jellegzetes remegést, csak a hang hiányát. Lehet, hogy most mégis ez lesz a kézenfekvő megoldás - ha a hangot sikerül megbűvölnöm? De hogy a bánatban lehet a DVR-en formátumot, codecet, felbontást, tömörítést, bitrátát, fájldarabolást stb. beállítani? Nyilván nem olyan, mint egy szoftver, millió beállítási lehetőséggel. Egyelőre olyat láttam csak, hogy HQ/SP/LP/EP stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest