Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Akkor tegyük rendbe a dolgokat:
Viszlát: jól idézted, hogy az egész Írás Istentől ihletett. Ezek után nem értem, hogyan állhatsz az ő ''oldalukra''. Talán hívőként te is jelképesen veszed a bűnbeesést? Kezdelek tényleg nem érteni benneteket... Tőled is megkérdezem azért: ha szted a bűnbeesés története jelképes, akkor mi a tanulság belőle Egyébként attól még h jelképes, az tőle függetlenül igaz, hogy a bűnbeesés előtt nem volt halál, utána pedig már lett, mivel ez hozta be a világba.
Olyanokat akarsz meggyőzni, akik már számtalanszor kinyilvánították, hogy a Biblia egy jó könyv, ártani nem árt ha elolvasod, de alapozni rá bármit is merő ostobaság. Ezekután Te olyan fogalmakkal akarod meggyőzni őket, mint bűnbeesés, halálnélküliség, melyek csakis hittel megfoghatóak.
Ki mondta hogy ilyeneket akarok meggyőzni? Én főleg DL-nek címeztem a hsz-t, aki hisz Istenben, és a Bibliából is egy csomó mindent hittel elfogad, és nem hinném h az a véleménye a Bibliáról, h az egy ''jó könyv'', meg ''nem árt ha olvasod'', meg ''alapozni rá bármit is merő ostobaság''
Már ne haragudj, de én az életemet pont hogy a Bibliára alapozom, hiszen belőle ismertem meg az Úr Jézust, és minden olyan tanítást, ami a hitem megéléséhez szükséges
WN31RD: de, én elhiszem a bűnbeesést úgy ahogy le van írva. Miért zárnám ki eleve azt, hogy egy kígyó képében ment volna oda az emberhez a Sátán? Miért ne tudna beszélni egy ilyen kígyó, ha a Sátán belebújik? Nem tudom, tudatában vagy-e annak, hogy a Sátánnak nagyon nagy hatalma van e világ felett, sok mindent meg tud tenni.. persze csak ha Isten megengedi neki
Palkó: elhiszem, h az evolúcióra számtalan bizonyíték létezik, én azonban akkor is inkább hiszek annak az Istennek a kinyilatkoztatásában, akit úgy ismertem meg, mint hatalmas teremtő Atyát, aki elküldte a bűnbeveszett világ megmentésére az egyetlen fiát, Jézust
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest