Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz bronin7 #7079 üzenetére
Az az igazság, hogy itt már jó ideje tényként írnak le itt mindent. Nem elsősorban a hívek, hanem az ateisták.
Idejönnek ezek az ateisták, nem mintha nem lenne ateista topic, és izomból lenyomnak minket, kinyilatkoztatásaikkal, amelyek rendre aról szólnak, hogy mi a mi keresztény életünket hogyan éljük meg, és arról, hogy valójában mit is ír, mit üzen a biblia.Ez nonszensz. Ilyen nincs is. Kijelentik nekem, hogy nincs Isten, aztán, hogy a biblia értéktelen, aztán, hogy sültbolondok vagyunk, miközben a nagytöbbség annyira nyitott felénk, és Isten felé, mint amennyire egy komoly börtön, vagyis semennyire.
Mindezek után meg kioktatnak. Kérdem én milyen jogon?A bizonyítékok pedig, amit az evolúcióra össze tudsz szedni, az bizonyíték a teremtésre is.
Mert egyik sincs bizonyítva! A fossziliák többsége az özönvízkor került tömegesen oda, ahol vannak. Nincs egyetlen ésszerű magyarázat, hogy másként ilyen tömegben hogyan kerültek volna oda.És Jézusról is leírtuk, hogy királyok, Róma helytartója, és még tízezren látták.
Tudjuk mit cselekedett értünk, és életében is. Csak itt nem az érveinkre néznek, hanem arra, hogy mit akarnak.
Nem kérdeznek, hanem válaszolnak. Figyelmen kívül hagyva érzéseinket, figyelmen kívül hagyva érveinket, kéréseinket, miközben én mindenkit tisztelettel kezelek, és minden kérdésre válaszolok. Nem kell csodálkozni, ha kiakadok.
Mert amint keményebben írok, jönnek a személyeskedések. Általában velem szemben!2007-05-06 óta itt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kutya topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest