Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #24200 üzenetére

    ”Akkor gondolkodj el rajta, mi a fenének vannak az érzékeink, ha elég lenne ez is."
    Gondolkodj el rajta,minek van a szellemünk,ha elég lenne a többi érzékszerv? Hiszen azoknak az embereknek elég,akik ennyivel megelégednek,amit ezekkel érzékelnek.
    Egyet tisztázzuk légyszi! Mond el nekem,hogy te akkor ezek szerint most keresed Istent,vagy ellene akarsz itt a " vallás " topikban tudományos bizonyítékokkal előrukkolni,és bizonyítani,hogy nincs,vagy keresed de nem jutsz dűlőre? Vagy mire gondoljak?🤣
    Keresed,vagy tagadod Isten létezését? Vagy miért vagy itt? Vagy a "vallás" topik miről szól? Azt hittem, hogy azoknak az embereknek lett létrehozva,akik keresik Istent.Nem mintha Isten vallásos lenne,de Jézus sem az,és a Szentszellem sem.
    Nekem úgy tűnik, hogy te zsigerből Isten nem létezését akarod bizonyítani,vagy megkéred az embereket,hogy bizonyítsa be,hogy van Isten.
    Elmondod,hogy mi van benned ezzel kapcsolatban?
    Előre is köszönöm a választ.

    UI.:
    Szerintem egy ilyen topikban az embereknek az Istennel való tapasztalaikat kellene megosztaniuk,bizonyságaikat.stb...igaz,hogy szerintem nem sokan járnak topik nézegetőbe olyanok,akiknek van,vagy volt ilyesmi tapasztalata.

    [ Szerkesztve ]

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák