Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az, hogy te egyfolytában meg akarod nekem magyarázni, hogy mi ez, azzal kétségbe vonod az értelmi képességeimet. Ez eléggé minősítés. Ha én ezt lereagálom, akkor meg én sértegetek."
Arról én nem tehetek, hogy neked milyen komplexusaid vannak, és miket képzelsz hova, sehol nem minősítettelek.
De igen, sértegetsz (gyk. személyeskedsz)."Mondjuk ez pl. elmegy annak gond nélkül: "Szerintem semmi szükség az értelmi képességeidet firtatására.""
Nem, nem megy el, mert te hoztad fel az értelmi képességeidet, ez a válasz rá, hogy ne foglalkozzunk vele."Ellenben veled sem balhézni akarok, ha megtennéd és visszaidéznéd, hogy honnan is indult ez, akkor esetleg könnyebben megoldható. Az érvek nálatok úgysem fontosak."
Lehet nem akarsz balhézni, de akkor ezt elég furcsán adod elő...
Nálam csak az érvek fontosak, innen is indult a történet, hogy alapvető érvelési hibával indítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest