Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Psych0 #19011 üzenetére
Nálam a felekezethez tartozás fontos, de nem a legfontosabb dolog a hívő életemben. Tudunk együtt szolgálni más felekezetekkel, a településünkön kifejezetten jó a többi keresztény felekezettel a kapcsolatunk. És ebbe a katolikusok is beletartoznak. Vannak hívő katolikus barátaim, egy ideig kötődtem egy felekezetközi, de alapvetően katolikus indíttatású missziói közösséghez is.
Vannak felekezeti tanítások, melyekkel nem tudok azonosulni, de ezek sok esetben nem veszélyeztetik Jézus Krisztusban való közösségünket.
Hogy miért vagyok református? Nem választott felekezetem, de mégis felnőttként ezt választottam. Reformátusnak kereszteltek, és a megtérés mezsgyéjén a helyi református gyülekezetet választottam. Nem bántam meg, mert a mai napig szeretem azokat a közösségeket, amiknek eddig tagja voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Megtollasodik középkategória
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GTA V
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Subaru topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest