Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz llaszlo #11385 üzenetére

    Legalább a történelmet ismerhetnéd és ne írnál ekkora hülyeséget/i]
    mi volt hulyeseg abban amit irtam? :S vagy te tagadod, hogy az inkvizicio elhallgattatta (a legtobb esetben egesz egyszeruen meggyilkolta, a szerencsesebbeket csak tanaik visszavonasara kenyszeritette ha nem akartak maglyan egni) azokat, akik nem azt mondtak amit a katolikus egyhaz?

    (I)Azt írtam, hogy Galilei nézeteit nem fogadták el. Most ugyanez van a szcientológiával és azokkal akik szintén másképp gondolkodnak ők vannak kisebbségben.(/i)
    nem azert van olyan rengeteg ellensege a szcientologianak, mert kevesen vannak
    vagy szerinted miert nem alakult szervezet mondjuk Jehova Tanui vagy a Hit gyulekezet ellen? ok miert nem allando resztvevoi a birosagi pereknek?

    (I)Ezen az elven, hogyan jelentheted ki, hogy a szcientológia egyértelműen átverés? Ezt mire alapozod?(/i)
    nem azt mondtam hogy 'atveres' (bar attol fuggoen hogy ezt hogyan definialod, akar meg annak is lehetne hivni, de ne tegyuk). azt mondtam hogy hazudnak es hulyenek neznek

    (I)Mik a nyilvánvaló hazugságok?(/I)

    (I)rengeteg van. olvasd el pl. a linket, amit egyikotok sem hajlando megnezni :)(/I)

    (I)pl. allitja a szcientologiai egyhaz, hogy nincs tanitasuk semmifele Xenurol. ez bizonyitottan hazugsag, ezt (ahogy mar nem is egyszer leirtam itt a topicban) sajat maguk ismertek el azzal, hogy szerzoi jogok miatt inditottak pert hogy eltuntessek az anyagot(/I)

    (I)D1rect allitotta itt is, es a masik topicban is hogy nincsenek titkos anyagok a szciben. aztan mikor ott is megkertem hogy akkor ugyanmar mutasson par OT akarhanyas anyagot, illetve szerinte ha en bemegyek holnap egy orgba azzal, hogy itt a sokmillio forintnyi dollar, kerem az OT3-as anyagot, akkor odaadjak-e, valasz helyett bezaratta a topicot (aztan kovetelozott a modkerben, hogy toroljek a moderatorok a tobbiek hozzaszolasat, csak az ovet hagyjak meg - na EZ szanalmas, es ennel nagyobb bizonyitek szerintem nem is kell hogy a szci milyen mocskos modon hazudozik)
    tehat igenis VANNAK titkos anyagok, amiket csak sok-sok millio leszurkolasa utan mutatnak meg(/I)

    (I)de lehetne meg sorolni boven (vannak a temaval foglalkozo oldalak boven a neten, ha nem lennel ilyen szemellenzos, rengeteg, reszletes bizonyitast talalhatsz), pl. amikor kijelenti az egyhaz kepviseloje hogy 'nincs olyan hogy kapcsolatmegszakitas', stb, stb(/I)

    D1rect
    (i)csak gyűlöletet/ellenségeskedést szítani jöttél (/i)

    megint eljutottunk oda, hogy aki ki meri mondani hogy a szcientologia hazudik, es erre bizonyitekokat mutat, az csak gyulolkodik meg ellensegeskedik :)
    vagy ezt a topicot is bezaratod az ovodas hisztiddel, amit a masikban is muveltel? :D

    (i)ne akard mindenkire a saját meggyőződésedet traktálni.(/i)

    hol akartam en ilyet tenni? kerdeztel a hitemrol, valaszoltam, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák