Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"hát szerintem ez még nem nyirja ki..."
A géped úgy 250-300W-ot fogyaszt maximálisan. Elég durva lenne, ha ettől azonnal megdöglene egy 550W-os táp. De az idő nem neked dolgozik, az alulméretezett alkatrészeket idővel megeszi.
De ha felrobban a tápod, a HKC úgyis kideríti róla, hogy hamis."éve hajta hasonló márka az egyik vinyót és 100/100as az is..."
Dettó ugyanaz. Ha a névlegeshez képest jelentősen kisebb terhelés van rajta, azt akár sokáig is bírhatja.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
fero02
nagyúr
És egy szakmai topikban mégis milyen választ várnál? Rakja körbe gyurmával, vagy színezze ki?
Pár hsz-al hamarabb fejtette ki mr_ricsi, h miért nem lehet egy multiméteres mérésre alapozni.
A HDsentinel becsült/saccolt értéke pedig magára a lemez állapotára vonatkozik. Ettől függetlenül (legyen az tényleg hibátlan) egy egyszerű megfutás a tápodban halálba küldi az elektronikát és akkor cseszheted a hibátlan lemez állapotot.
Teccikérteni?
-
moha21
veterán
"hát szerintem ez még nem nyirja ki..."
Elég gyenge lábakon áll az érvelésed. Az, hogy egy 800 ft-os kínai multiméterrel rámértél a tápra egy pillanatban valamilyen terhelés mellett még nem sok mindent jelent.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
mr_ricsi
veterán
"amúgy a fesz ingadozásra is gondoltam h ez belefér még a normálisba?'"
A multiméter másodpercenként 2-3x vesz mintát a feszből, és átlagol, ezért ingadozás mérésére nem alkalmas.
Ha annyira kíváncsi vagy, akkor nézd meg oszcilloszkóppal. (Sőt, tárolós szkóppal, ami SDkártyára több órányi működést rögzít, és azon láthatod azokat a tűimpulzusokat is, ami idővel kinyírja a vinyódat.)"különben is hogy rakhatnám be fejjel lefelé?"
Kivilágított irodában néztem, csak a címkét tudtam kivenni. Egyébként én már láttam olyan házat, amit flexszel alakított alsó táposra a tulaja, ventiráccsal felfelé tette bele azt a tápot, amiben átfordította a ventilátort.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
A mért értékek tökéletesen belül vannak a szabványos +/-5%-on.
Nem emiatt kell(ene) cserélned, hanem a HKC táp miatt. Például eszedbe ne jusson 400W-nál jobban megterhelni.
Ha jól látom, a tápod fejtetőn van a gépbe szerelve. Amennyiben a táp gyártója kifejezetten nem engedélyezi ezt a használatot, akkor a hűtése nem biztos, hogy jó lesz, mert nem így tervezték belül a légáramlást.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...