- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
-
IT café
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
válasz
Csupati #2329 üzenetére
Nézőpont kérdése az egész,így is fel lehet fogni ahány ember annyi gondolkodás.
Szerettem volna beszélni itt az oldalon fent,mivel itt vettem fel vele a kapcsolatot.
ezzel az indoklással elállási lehetőséged van, de az hogy nem akarsz beszélni az eladóval, ilyen problémához vezethet.
Nem volt rá lehetőség addig nem jutottam el mivel késő este írtam vissza neki,reggel ha megnézi visszamondhatta volna.
Több telefont árul lett volna másik ami tetszett volna.....z1-ből lett sima z.
Én meg nem szeretek csomagbontáskor más termékkel szembesülni sem meglepődni de még a tréfákat sem szeretem nem mindenki tolerálja ha átbasszák magyarul.
Hogy elérhetetlen lettem ennek ellenére elküldi a csomagot normális ez a viselkedés?
Nincsen olyan hogy elérhetetlen vagyok minden infót megadtam magamról,csak dolgoztam és anyu aki átszokta venni a csomagjaimat nem számított rá,mivel én see szóltam neki,csak hogy át kéne venni.
Nem mást is meg akarok venni csak azt amit akartam z1-et semmi mást abból 4DB-ot.
Átment a beszédstílus rondába így ami neki lett még eladó telója és érdekelt is volna arra már úgy reagált amint azt pvt üzenet formájában elküldtem akinek elment."Ha ennyire tartasz az adat lopástól , akkor csak személyes átvétellel keress terméket, úgy nem ér csalódás."
Megbízhatóság alapján vásárolok bocs érte,nekem az megfelelő.. "A kommunikáció fontos része egy adás vételnek, látatlanban sosem utalunk előre, nem adunk fel terméket!"
Ennek ellenére feladta a csomagot...kösz nem fogom holnap átvenni....legközelebb figyelmes lesz, másik meg ő sértődik meg saját hülyeségén.Beszélni szöveges üzenet formájában is lehet én ezen az oldalon így kommunikálok ez nekem tetszik és elfogadott,az hogy ő mit szeretett volna ahhoz nem ész nélkül kell telefonálgatni hanem telefonszámot elkérni amin elérhető vagyok,nem ez a baj,nem kaptam lehetőséget hogy változtassak bármin is,amit írt nekem stílust arra én azt tudom mondani nem gondolom egy ilyen embert fel kéne hívnom,felnőtt ember ezzel tisztában van szerintem mindenki a következményekkel,úgy ahogy én is.
Szöveges beszéd lehet lassabb, de a szavaknak ugyan az a jelentése van leírva és kimondva is,teljesen mindegy min kommunikálunk,itt a félrevezetésen van a hangsúly,nem ért el engemet és tudatlanul-elkapkodva-meggondolatlanul adta fel a csomagot egyeztetés híján...
Én figyelmes és türelmes voltam és nem beszéltem randán vele.
Köszi mindenkinek aki hozzászólt vagy próbált segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest