Új hozzászólás Aktív témák

• hege232

csendes tag

válasz mgoogyi #450 üzenetére

figyelj nem keveredtem ellent mondásba ! mivel én mikor teszteltem a gépet akkor azzal a vgával tettem rá saját magamnak az XP-t !! kb 1 hétig használtam vele és nem volt semmi baja ! elküldtem neki jelezte h be csikózódik cseréltem neki és utááa szólt hogy nincsen a listában ! de én ehhez hülye vagyok :) nem az csak bosszant hogy beszéltem vele és nekem azt mondja hogy minden oké ! ! rá 2-3-4 hétre meg kapom a feketét !
    érted? nem szólt meg semmi ! és mind látod már a végére ki derült csak eddig nem akarsz szólni hogy a ram se jó :)
    ha te kapsz valamit és valami nem jó 500 FT tételben egyből szólsz ! de ő ugye bár nem ...mivel nem akart azért mert kamú az egész ! meg ő feszegette a hütőtt már előtte én mondtam neki hogy nem kéne mert lehet h rosszat csinál vele !
    de mind1 olyan szinten nevetséges az egész hogy nem foglalkozom már vele !
    ezek után meg pláne !
    veszel valamit kapszrá 1 hét garit !! beszéltek folyamatosan ! neki azt mondod hogy PERSZE MINDEN OK !! rá 2-3 hétre elromlik valami mert miért ne el romolhat és megy a fekete ilyet se hallotam ! !!!!vagy te igen ?

Új hozzászólás Aktív témák