Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
Ezek a firmware frissítések gyári beállítás visszaállításával járnak? Több távolról vezérelt eszköz elérése miatt "aggódom", ezért kérdezem.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
Köszönöm, az adott helyszínen Telekom és Vodafone ED3 is van, így cím szerint a Vodafone oldalán van ajánlat. Kár, a koax behúzása nem opció, így akkor a Telekom nem cserélhető le. Sajnos így építették ki a házban a hálózatot, a UPC egy évvel később épített hálózatot, a HGW-hez (első és egyetlen csatlakozási pont) képest a ház legtávolabbi pontjába kellene kiépíteni a koaxot, de falon kívül nem mehet semmi.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
Tavaly olvastam itt, hogy a VTV boxon nem működik a DVB-C, tisztán IP alapú a TV. Akkoriban egy helyszínen is láttam, új bekötés volt és úgy emlékszem nem volt koax kábel a boxhoz. Jelenleg minden tájékoztatóban szerepel a koax. Nem követtem az eseményeket, időközben kötelezővé vált hozzá? Új bekötés esetén (Vodafone saját hálózat is jelen van) ahol nincsen kiépítve a TV-khez koax (Telekom IPTV van még) már nem oldható meg kizárólag UTP-vel a VTV box bekötése (a cél az elő TV adás nézése és a felvett műsorok visszajátszása)?
-
MDanny
senior tag
válasz mattheus #72717 üzenetére
Minden portátirányítást célszerű magadtól definiálni, én nem tartom jó dolognak az UPnP-t, de erről megoszlanak a vélemények.
IP cím lefoglalása: Haladó beállítások -> DHCP -> Csatlakoztatott eszközöknél kiválasztod a PS-t, adsz neki egy IP címet, amit szeretnél és lefoglalod. A PS újraindításakor fogja megkapni a megadott címet.
-
MDanny
senior tag
válasz mattheus #72714 üzenetére
Lehet be van kapcsolva az UPnP (gyárilag úgy van) és ez hozta létre a meglévő szabályokat. UPnP kikapcs, szabályok törlése és létre tudsz hozni sajátot.
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
Hátha valakinek újdonság (nekem legalábbis az volt): Budapest X. kerület családi házas részén (Felsőrákos) gőzerővel zajlik a hálózatépítés légkábellel.
-
MDanny
senior tag
válasz Keeperv85 #34809 üzenetére
Állíttasd át a beállításaidat a telefonos ügyifogyin, csak IPv4-es cím kerüljön kiosztásra, onnantól kezdve nem lesznek ilyen problémáid. Múlt héten azt mondták nekem, hogy fokozatosan állítják át a usereket és kérni kell, ha a jól megszokott módon szeretnéd használni a kapcsolatodat. Új létesítésnél is láttam már kapásból ilyen natolt megoldást, nem jó az irány....
-
MDanny
senior tag
válasz valsavis #33541 üzenetére
Ez nem valami jó hír, mert ez alapján nagy valószínűséggel natolt IPv4 címed van, így nem alkalmas a kapcsolatod arra, amit szeretnél.
Ha nincs szükséged IPv6-os címre, akkor le kellene tiltatni ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
Pár perce elérhetővé vált az RTL Most és az RTL Klub weboldala.
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
válasz Intruder2k5 #29771 üzenetére
Így kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest