-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
-
-
válasz
tibi815 #11335 üzenetére
Ez sem jó, nagyon nem! Hatalmas a szórás az előre irányban is, -6 és -22 közt minden van, de vissza is elég sok az 51dBmV, ahogy az SNR-ben lévő közel 10dB-s eltérés is!
"Ha kiveszem +10 körüli a power level és 40 az snr"
És ugyanígy szétszórva? Tudnál arról is egy pontosabb képet mutatni? vagy akár ugyanilyen kopi-paszt is megteszi! -
tibi815
csendes tag
válasz
tibi815 #11332 üzenetére
Most kivettem a splittert a tapbol egyenesen a modembe megy osztás nélkül és fölment +7 és +9.9 közé az összes akkor valoszínű hogy a splitter ment tönkre???? csak azt nem értem hogy kb 2 hete cseréltem ezt a ssplittetrt és eddig birta ha helyette teszek tapot (mert csak az van itthon) az jo lehet vagy azt nem szabad egymás után kettőt betenni??? Mitől mehet tönkre ennyi idő alatt az osztó??
-
-
-
-
-
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
tibi815 #6296 üzenetére
Ha a tapra kötött tévén szemcsés pár UHF-es adás akkor érdemes, egy próbát megér.
Ha lefényképeznéd meg lehetne mondani milyen típusú a leágazó. Ne ycm/ekt típusú kettes splittert vegyél mert ennek a tipusnak több a csillapítása mint 3,5 amit linkeltem az pl jó Teletronik is. -
kabelmania27
félisten
válasz
tibi815 #6262 üzenetére
Jó a feltöltés látszik, szerintem hagyd úgy a kábelezést ahogy van.
Fibernet használta ezt az osztót a bal oldali megy a modembe jobb a tévébe, van ebben hpf és galvanikus leválasztás, sokáig ez volt nálam,aztán kicseréltem kettes splitterre, azóta jobb a sebesség és a ping. Modem nem szereti a galvanikus leválasztást. UPC szerelő azt mondta ez egy régi típus nem ajánlatos használni, Fibernettől UPC-hez került területen kivették a szerelők. -
-
kabelmania27
félisten
válasz
tibi815 #6103 üzenetére
Nehogy betegyél egy csillapítót, felmegy 55-re az adási és nem lesz neted.
Csillapítóval csökkented a vételit és növeled az adásit, társasházban ha erős a bejövő lehet vele játszani de 53-as adásihoz ha beteszel egy 6ost 59-re felmegy és nem fogja felengedni a fejállomás a modemet a hálózatra. -
kabelmania27
félisten
válasz
tibi815 #6092 üzenetére
Megfelelő ha ugyan olyan van.
Annyit lehet csinálni, hogy az első kettes osztó egyik ága modem, másik ág másik splitter amiből megy a két tévébe a koax vagy létezik olyan hármas splitter (UPC használ ilyet) aminek egyik kimenete -3,5 másik kettő -7,5, nem biztos hogy meg fog szakadni 55-nél.
kb 3,5-el tudod csökkenteni az adási szintet
Sok helyen van két kettes splitter után a modem, nincs ezzel gond.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest