Hirdetés
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
veterán
Nálatok is halott minden királyi csati?
Ha igen, akkor ami fura, hogy Digin, akik tutira a BIX-ből veszik, van adás mindegyiken. Egyre erősebb a gyanúm, hogy a Voda tényleg az Intelsatról veszi őket. Csak tudnám az okát.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Livius #95206 üzenetére
Igen, ez lehet mögötte.
De első lépés lehetne, hogy legalább a voda boxon nem jelennek meg az SD csatik. Azon simán megtehetnék, mivel teljesen irányított a csatilista. Nem értem őket egyszerűen.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz tomee987 #95201 üzenetére
Nem értem egyszerűen. Ismerek másik szolgáltatót, ahol nem csak az analógot lőtték le, hanem az SD csatikat is elkezdték. És nem előzte meg tömeges boxcsere, ha kell a HD csati, cserélj boxot. És pontosan ezt kéne itt is.
-
veterán
-
veterán
válasz golya87 #95188 üzenetére
Jó eséllyel. Nekem kicsit elkapkodottnak tűnik ez a Voda TV bevezetés, aztán most meg fejvakarás van, hogyan tovább. Simán bekerülhettek volna DVB-re is új csatik (ha egyszer kivenni ki tudtak), ehhez képest egyelőre nincs nyoma, hogy 1-2 hónapon belül ez megtörténne (Duna World HD az más, most hagyjuk). Itt is kíváncsi lennék az okra. Annyira kíváncsi vagyok, mi lehet most az aktuális koncepciójuk (már ha van egyáltalán).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát simán el tudom képzelni. Csináltak egy új tv-s platformot, amit gondolom nem feltétlenül csak telekom területen szeretnének terjeszteni, legalábbis tuti vannak a cégben, akik így gondolkodnak.
-
veterán
Nekem amúgy fura ez a területes átállítási teória. Simán megtehették volna, hogy automatikusan átlőnek az új szoftverrel minden exUPC területes boxot. De nem ezt tették, és ez teszi érdekessé az egészet. Ha tényleg területenként állítanak át, akkor miért így? Mi értelme ennek? Én mást sejtek.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Én kitartok amellett, hogy nem nagyon lesz új HD csati DVB-n. Inkább megnyitják az OTT-t bizonyos ügyfeleknek. De ez nyilván csak elmélet.
NoOne1976: ez azért van, mert a DVB-s listát kapjuk, viszont egyelőre a csatikat IP alapon. Elég faszul van megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz anglergab #95088 üzenetére
Konkrét forrás nincs, szokásosan szarul van megcsinálva ez is, de amint beírsz egy exUPC címet, azonnal eltűnnek ezek a csomagok. Nagyon úgy tűnik, hogy a default terület a vodának egyelőre a telekomos terület...
Maximum az lehet forrás, hogy az exUPC-s ÁSZF-ben ezek a csomagok nem szerepelnek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
"Mondta, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot és kérjem a TV Premium vario-t."
Aha, és azonnal elhajtanak, mivel nem Telekom területen laksz. Ezek aztán tudják, mi a helyzet.
De azért tehetsz egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát konkrétan az Eurosport 2 SD maradt már csak meg. Végre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Na ma is lőttek le SD stream-eket. Lassan mind eltűnik.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Konkrétan maga a Voda box egyelőre szürke zóna exUPC területen, mivel az ÁSZF nem rendelkezik róla. Csak a Voda saját ÁSZF-ében van jelen, ami viszont elvileg csak Telekom területre vonatkozik. Gyakorlatilag meg nem.
Szerk.: az akciókról rendelkező új ÁSZF-ben már jelen van, de csak ott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Most nézem, a legtöbb SD-HD SD verzión már nincs adás (lelőtték a stream-eket). Helyes. Csak vegyék is ki majd őket a listából.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Norex1 #94902 üzenetére
Nálam is ez van. Jó lenne kivenni már az összes SD verziót, miért tartják vajon benn? Ilyenkor bőven el lehetne térni az ÁSZF-ben vállalt csatikiosztástól, semmi hátránya nincs az ügyfeleknek ebből.
Mikkamakka73: asszem csak Telekom DSL. Így érthető, hogy megpróbál mindent.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
De akkor ezek szerint nem is BIX-ből, hanem műholdról szedi a Voda (mint UPC hagyaték) a királyikat? Az fura.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
DVB-n is fekete képernyő van a Discovery Channel, DTX, Science, Animal Planet csatikon? Az ID HD meg az Eurosportok oké.
Szerk: helyreállt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Most nézem, kikerültek végre a Voda TV appból az SD-HD csatik SD variánsai. Boxon még benn vannak.
-
veterán
Nagyon hiányolok a Voda boxról egy csatorna preview ficsőrt. Csatilistában rámegyek egy csatira, és lehetne látni egy preview képet, így nem kéne odakapcsolnom, hogy lássam, reklám megy-e.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz szabogabor10 #94356 üzenetére
De pontosítok, ha már esetleg be is lehet állítani a boxot net nélkül, a műsorvisszanézővel reklámozzák a weboldalukon a csak tv csomagokat is.
-
veterán
“De a rengeteg hiba miatt már tervben van olyan szoftver verzió amiben majd választani lehet , hogy IP-t vagy DVB-C-t szeretne az ügyfél.”
Ámen a végtelenediken. Köszi az infókat.
Amúgy elég fura ez a csak tv-s sztori, mert ehhez a boxhoz mindenképp kell net, anélkül be se tudja magát állítani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz vargalex #94307 üzenetére
Mobil appról volt szó, és soha nem tudtam a Voda TV app stream-jeihez hasonlót látni. Nem beszélve a 25 vs 50 fps-ről...
Zolee001: normálisabb felbontású kijelzőn süt a különbség egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Pl. sporteseményekre képminőség szempontból a legjobb a lineáris tv. Volt DAZN előfizetésem, hát borzasztó a kép egyszerűen. De az ESPN+ se jobb. Pedig lehetne sokkal jobb, de az olyan extra infrastruktúra fejlesztési költséget jelentene a szolgáltatóknak, hogy egyszerűen nem lépik meg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Norex1 #94287 üzenetére
Szerintem minden LCD/LED/OLED TV-n észrevehető, kivétel nélkül.
És nyilván ugyanilyen minőség lehetne simán DVB-n is, de attól tartok, hogy a vodánál soha nem lesz. És ha ez így van, akkor jogosan méltatjuk az OTT-t. Ne kelljen már beérnünk a szarabb minőséggel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GoodSpeed #94285 üzenetére
Maga a Horizon Go app rendben van, de a stream-ek még telón is botrányosan szar minőségűek. Főleg a HD-nek nevezettek. A Voda TV app stream minőségével nem lehet összevetni egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Nagyon durván látszik a különbség ugyanolyan képbeállítások mellett Eurosport 1-2 HD-n a snooker asztal felületének részletességén Digi kábel vs Voda OTT-n. Elképesztő. Nagyon eltalálták a kódolást.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz unicumnext #94004 üzenetére
Koax kihúzva, és soha nem is volt bedugva. Szerelő se dugta be!
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz anglergab #93994 üzenetére
Akkor tessék, váltok ezres csomagra, vágjanak hozzám egy Arris-t, és hagyjanak békén a továbbiakban. Velem lehet alkudozni.
Tudom, beszéltük már korábban a csatornákat, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz anglergab #93987 üzenetére
“Annak lenne értelme, hogy felárért OTT jobb minőségben, felár nélkül DVB-C.”
Igen, ezt mondtam én is korábban. Bevállalnám akár a komolyabb felárat is érte, mert tudom, hogy a Dolby kivételével mindenképpen előrelépés a DVB-C-hez képest. De nem hagyják.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz RudiLicenc #93979 üzenetére
Ja és még kivettek 2 HD csatit DVB-ről, amit nem úgy nézek, hogy nagyon igyekeznének pótolni...
Ez szerződésbontási jogalap.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz RudiLicenc #93968 üzenetére
Nekem még másfél hónapja ingyen adták. Lehet csak promóció volt.
-
veterán
válasz szrobert #93966 üzenetére
Így akarják levenni a terhelést a hálózatról. Sajnos eddig még senkinek nem sikerült elérnie, hogy visszarakják.
Tipp, ha visszatekersz egy csatin 20 mp-et, átvált OTT-re.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz tomee987 #93950 üzenetére
Építhetnek beléjük bárhány ficsőrt, szerintem soha nem fogják tudni kiváltani a boxokat (vagy az appokat). Többek közt a műsorvisszanézőt, a tartalomajánlót és az appból kényelmesen beállítható csatisorrendet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #72445440 #93911 üzenetére
Én úgy tudom elképzelni, hogy default lesz a box, viszont aki explicit vállalja (nyilván a hozzáértők), annak engedik kiváltani az app-pal. Ezt akár a vodánál is el tudom később képzelni.
Aktív témák
- Revolut
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest