Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz TeeJay #28256 üzenetére

    most nem azért, de tőlem akár ingyen is adhatná a digi a csomagjait, akkor se tudnám igénybe venni őket. Tehát, így, engem annyira nem érdekel hogy miért meg mennyire jó a digi, ha egész egyszerűen nem tudom használni őket.

    Azért 20 megán is ugyanúgy tolom fel a fotókat és a videókat, meg melóba a psd fájlokat minden nap. Igen, lassabb, de azért nem olyan kevés az, főleg ha azt nézem a legtöbb helyen még mindig csak adsl érhető el, aminek a letöltési sebessége átlagban 10 mega, tehát a jelenlegi feltöltésem fele :) a digisek még pár hónapja a topnetes 25 megával verték a mellüket hogy milyen jó az, most hogy van 50-100 mega már rögtön szar? :DDD

    az meg szerintem egy teljesen irreális elképzelés hogy én egyszerre töltsek fel és le max sebességen - bár igen, előfordulhat, de ez a megintcsak az aszinkron technológia sajátossága, és már a docsis 2 idők óta így van, miért pont most válozna? D3,1 se hozza el a szinkron kánaánt, ott is 10:1 körül lesz az arány kezdésnek mint D3.0-nál, majd később megint elszáll, egész egyszerűen könnyebb a letöltés bővítgetni, ennyi.

    nyilván nem minden arany amihez a upc hozzáér, ezt szerintem mindenki tudja, de most hiába mondogatja az ember hogy digi digi digi, amíg nem alternatíva addig fölösleges zaj a háttérben.. ez most olyan mint amikor adsl topikban (amikor régesrég az volt nekem) jöttek azzal, hogy a upc bevezeti a 120 megát, tök jó hú de olcsó bla bla bla. És? nyilván vátlottam volna, de nem lehetett, vagy adsl vagy semmi. Akinek meg van digi elérhető, az meg váltosan arra, és kész. Bár szerintem nem sok ilyen hely van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák