Új hozzászólás Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz Intruder2k5 #13181 üzenetére

    sajnos ez tény... én is faluról származom de 10éve élek pesten de sajnos faluhelyen nem úgy kattannak az emberek az újdonságra. hidd el ha nem tapasztalatból látnám nem írnám le.
    az alap dolog hogy fogalmuk sincs mire fizetnek elő, nem tudják mi az hogy megabit, orrba szájba fizetnek 60-120megabitre olyanok akik a facebook-on kívül másról sem hallottak még. amikor megkérdeztem miért nekik olyan gyors csomag max annyit tudtak mondani hogy de hát a reklámba benne volt hogy úgy egy villanás a facebook :D mintha 10megás csomag nem lenne elég.
    sokan be voltak tojva mikor jött az analóg adás leállítás reklám, azt hitték nekik is menni kell majd STB-t venni vagy új TV-t és satöbbi, mikor felvilágosítást tettem hogy ez csak a földfelszínire vonatkozik a UPC kábelhálózatára egyáltalán nem maguk is meglepődtek.
    akinek van számítógépe az sem biztos hogy jobban hozzáértő, mert max szöveget gépelnek meg pár oldalt böngésznek. saját szomszédom aki egy fiatal srác 1éve tudja mi az hogy torrent mikor megmutattam neki, eddig youtube-on nézett filmet!!! azért komoly mi?
    aki pedig hozzáértő azok sem fogyasztanak annyi tartalmat mint egy Budapesti ember.
    a TV-ből sem néznek annyit, akinél jártam és rögzítős STB-je volt kérdeztem miket rögzít és jóformán semmit sem tudott mondani, tehát csak fekszenek a TV előtt meg művelik a kertet és ilyenek.
    öcsém 24éves tudja mi a torrent meg van okostelefonja tablet laptop és okos TV de egész hónapban nem torrentezik 30GB-ot sem, anyum meg még annyit sem mert csak recepteket néz meg a netbankját.

    erre írtam hogy bár nekünk is 30/3-as csomag van de annyira nem terheljük le a hálózatot a többi falusi előfizetővel együtt hogy itt akár 2US stream is elég lenne az egész falura olyan kicsi a felfelé forgalom.
    okostelefonból errefelé a 4"-os példányokat már tepsinek tartják, senki sem akar olyat venni mert óriás míg pesten mindenki 5-6"-os Galaxy-val szaladgál és folyton nyomogja metrón buszon mindenhol. itt falun nem divat még buszon sem nyomogni Eger felé mert egyrészt elég hiányos a 3G lefedettség másrészt beszélgetnek az emberek mert mindenki ismeri a másikat.
    szóval ez van amit én láttam, és nem leszólom őket hanem ez a tény erre felé pedig egy modern faluban élnek szüleim ahol több mint 50% a fiatal korcsoport aránya. majd a jövőben változik.
    ez van

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Új hozzászólás Aktív témák