- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
cocka #114656 üzenetére
Az "azért elég sok minden felvehető" meglehetősen messze van attól, hogy X műsort megnézném, de az adás számomra alkalmatlan időben van, ezért berakok egy kazettát a magnóba, beállítom, hogy az adott csatornát tervezett adásidő előtt 5 perccel kezdje el a felvételt, a tervezett vég után pedig akármennyivel álljon le. Tudom, telhetetlen vagyok, de az évi 120+ ezer forintos díjamért legalább ezt az alapszintet elvárnám.
És tudom, hogy alternatív lehetőségekkel meg lehet oldani. Mint ahogy az üldözési mániás agybeteg szintjén védeni próbált webes
megoldásukatbarkácsolásukat sima ingyenes progival röhögve felvehetem, akár streamelhetem is. DE
1. nem azért fizetünk, hogy 1980-as kényelmi szintért még barkácsolnunk is kelljen;
2. a 80 éves Marcsi nénitől ezt nem is várhatjuk el.
Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest