Új hozzászólás Aktív témák

  • ttomas2005

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ref: [link]

    Van esetleg valaki itt a fórumon aki ért a Vodafone bérelt vonalas szolgáltatásához, esetleg épp a Telekomnál dolgozik a hálózati részlegen?

    Kezd vicces lenni mar a helyzet, a ref-en lévő story folytatása az volt, hogy először kijott a Telekom embere megnézte a kábelezést mindent rendben talált, modemet nem tudott cserélni mert az a vodához tartozik, majd kijott a voda szerelő kicserélte a modemet (ugyan az a Sagemcom modem mint volt) beregisztrálta, sebesség 500/50 (a csomag 500/250) amivel teljesen elégedett voltam. Majd jött megint a bűvös 3 nap, és ez a modem is feladta a harcot.

    Itt jön a kérdés, nem lehet, hogy a Telekom vonalán van 3 naponta valamilyen frissítés ami kiüti a hálózaton lévő Vodás modemeket? Mert a LAN működik faszán, viszont a modem nem kap WAN IP címet hiába próbálom megujitani manuálisan, ha kap akkor is ilyen 10 mbs a sebesség. Modem értékek jók, szomszéd Telekomos modemje ugyanazon a kábelen van tökéletesen működik csak az én Vodásom nem. Most kérjek egy harmadik modemet ami megint 3 nap alatt meghal? Xd

    U.i: Mi történik ha hűségidő előtt bontom a szerződést? Xd

Új hozzászólás Aktív témák