- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Nagus
senior tag
Én is csatlakozom a webes VTV 1807 hibakódosok táborához. Az android app meg állandóan fagy, és függőleges módban nem jön elő a 3 gomb (vissza, home, menü). A Horizon nálam is hiba nélkül működött webesen és az app is.
Az app értékelése egyre közelebb az egy csillaghoz.
-
ginola
addikt
válasz
Intruder2k5 #111697 üzenetére
Eddig én sem láttam, hála a Vodának igen....
Akkor ezek szerint a router lesz a ludas és rossz. -
-
ginola
addikt
válasz
Intruder2k5 #111695 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy ilyen IP címmel eddig soha nem volt net.
Nem tudok csinálni, mivel nem otthon vagyok. -
-
ginola
addikt
válasz
Intruder2k5 #111693 üzenetére
Hát ez az, pl. médialejátszónak ad ilyet, máskor meg laptopnak.
-
-
-
ginola
addikt
Sziasztok
Fehér connect boxom van. Az utóbbi időben néha egyes eszközöknek ok 0000.23 IP címet ad, máskor meg az 5 GHz hálózat nem azonosított 4 különböző laptopon. Újraindítás után pár napig jó a router, utána újra kezni, most ok vezetékes kapcsolatok közül 3 esetén jó bá net egy esetén pedig nem jó.... Valami tipp ezekre? Vagy cseréltessem a routert egy újabbra? -
flexxx
tag
Akik terveznek az új TV csomagra előfizetni, csak óvatosan, mert én is benéztem. Váltás után az SD (duplikált) csatornákat nem kódolja ki a kártya többé, szóval ha valakinek szüksége lenne még rájuk, azoknak nem érdemes váltaniuk.
-
pjen
félisten
válasz
Woodcutt3R #111683 üzenetére
A projektort simán hajthatnád egy mini Pc vel, ahogy én a lapossal a Tv t.Abban, hogy nem megy és mehetne droidos Tv n igazad van.Én is küzdöttem vele, de nem és nem.
-
Woodcutt3R
tag
Igen vannak, arany árban.
A kis projektorom 120 colt is tud 120e hufból.
1,3kg, nagyon kompakt, vihetem bárhová.
Logikátlan ha sima Androidon mehet a Vodafone Tv Android tvn miért nem. Horizon go ment.Tvhez kéne sok kábel, mediabox, elosztó etc. A szobában lévő ágy szinte a falig ér, 1 méter van sétálni. Nem lenne hely elmenni mellettük, magát a boxot se tudnám hová rakni.
-
Carlos73
csendes tag
Régi Cisco boxomat cseréltem minap VTV box-ra és egyúttal prémium tévé csomagomat HD plus-ra váltottam. Az új box a sírba tesz. Beüzemelés és kb 15-20 percnyi (nem tudom kell-e neki ennyi idő) csatornakeresés után az eredmény a következő:
1. A csatornák kb. 1/3-a szerepel ugyan a csatornalistán de rajtuk se kép se hang, illetve a képernyő jobb felső sarkában "a kívánt adatfolyamra hangolás sikertelen" üzenet díszeleg.
2. A bejövő csatornák egyike-másika kb. 15-20 másodpercnyi késésben van a valós időhöz képest (pl. TV2 HD).
Többszöri áramtalanítás, net kikapcsolás, gyári visszaállítás után változnak a megtalált és nem megtalált csatornák. Abban egyre biztosabb vagyok - mivel utánanéztem - , hogy a meg nem talált csatornák mindig 1-2 frekvencia csatornái, vagyis inkább a frekvenciákat nem találja meg kereséskor.
Az ügyfélszolgálaton is tanácstalanok voltak, mert ilyennel még nem találkoztak. Hétfőn jönnek a szerelők. Remélem lesz rá megoldás, mert ez így egy kalap kaki az egész. -
pjen
félisten
válasz
Woodcutt3R #111677 üzenetére
Vannak 8 és 70" os Tv k is ez nem lehet indok.Én például egy selejt laposon és Tv n nézem.
-
MadMancs
veterán
Pozitív ebben a webes VTV ben hogy tök jól működik a kép a képben funkció. Műsor -t megjelenítő kis ablak mérete szabadon változtatható.
Kép. -
pjen
félisten
válasz
Woodcutt3R #111674 üzenetére
A szép nagy fehér falra mért nem csavarozol egy Tv t?
-
Gondics
csendes tag
Van itt olyan aki a Tatabányai területen van? (baj, Vértesszőlős, tatabánya, vál, szárliget)
Amióta megváltozott a kábeltv az új 126 mhz-n nincs jel. Ott lette a tv paprika hd és a viasat explorer hd
3 napja jrlentettem hibára, de még mindig semmi. Csak az epg megy a 251-es csati, a tv paprika hd-n, de jelszint nulla.
Másnál aki tbányahoz tartozik ott se megy?
TV HD plus csomagot kértem a héten. Minden más megy, cdak ez a freki nem -
LouiS22
veterán
válasz
Woodcutt3R #111668 üzenetére
Nem lesz.
Értsétek már meg végre: az az app nem arra van, amire te szeretnéd használni és nem, a programozók sem olyna hülyék, mint amennyire szeretnétek, hogy azok legyenek.
-
cocka
veterán
válasz
Pécsi gyerek #111663 üzenetére
Igen csak ezzel valamelyik nap az volt a gond, hogy hiába tüntettem el a vtv csesztető bannert, az érvényes loginommal nem engedett be. Ma meg igen. Fene se érti ezt.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Azon a PC-n simán menni kell, az enyém is az a korosztály csak kicsit lassabb, de röhögve elmegy rajta sőt akár a TV-re is átküldi a képet hálózatban.
Igaz élő adást nem nézek, mert azt a TV-ben nézem, csak felvett anyagokat.
Mondjuk lehet hogy a brutális GeForce 710-es segít rajta, amire azt írja a rendszer hogy a grafikuskártya és a megjelenítő is HDCP képességű. -
cof
veterán
válasz
Egyelőre még használható PC-n is, Adblock-al blokkolni kell a felugró ablakot.Sztornó, mert így belépni sem lehet.
Kodi alatt még megy az élő ha csak az kellene.
A németeknél is megy még a HorizonGO szóval nem értem...
-
cocka
veterán
válasz
De ez nem érv, hogy ment a Horizon Go, mert az egy faék egyszerű gofrisütőn is ment.
az új szerelmem se a Vodafone tv
Hát ennek hamarosan szakítás lesz a vége.
-
vlevi
nagyúr
Hogy ellenpélda is legyen.
Nekem tableten (Samu Tab-A, szóval eléggé alapmodell) jól működik az applikáció, PC-n pedig böngészőn használom, néha van, amit onnan nézek vissza.
Csak azt sajnálom, hogy AndroidTv-re nincs meg ez az app, illetve, hogy sem a tableten futó applikációbol, sem a böngészőbol a pc-rol nem tudom csatolni a képet a TV-re. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
bazsimano #111661 üzenetére
Nekem egy sima hd felbontású tv-re van kötve egy pc . (G4560-8 gb RAM) Röhögve ment a horizon go,de ez a sz..r amit ide csináltak az kritikán alluli
Ezen a pc-n nekem már nem megy a horizon go,de az új szerelmem se a Vodafone tv se
WT1807 hiba ennyi. Komolyan nem értem hogy egy ekkora cég,hogy a pélóba nem tud úgy megszűntetni egy szolgáltatást hogy a másik ami váltja az működjön is
Telón vicces mert működik a Vodafone tv is,meg a horizon go is (rányomok a felugró ablakban a Vodafone tv belépésre, utána vissza,és simán ugyan úgy használom lol)
Nagyon mérges vagyok
Ezért valaki fizetést kap,vicc 😂😂😂
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A VTV appon nem tudok feliratot bekapcsolni, illetve bekacsolom de nem jeleníti meg.
Mit rontok el?
Köszi. -
bazsimano
őstag
Sziasztpok!
atkeresgeltem a forumot, lattam 13 wt1807es hibakodos hozzaszolast...de nem igazan talaltam valaszt a kerdesre.
Nalam minden csatornara a laptopon (egy regebbi darab) ezt a hibat dobja...ez akkor azt jelenti, hogy nem is fog mukodni? Tul oreg a vas?
elore is koszonom a vaalszokat! -
freddirty
senior tag
Sziasztok. Horizonnak vége, próbáltam volna használni az webes felületet. Hát tegnap este voltak akadozások, fagyások, inkább bezártam. Ma reggel comedy adókon:
"Nem lehet lejátszanu a tartalmat web korlátozások miatt."
Vajon ez mi? Egyenlőre nem annyira látom hogy a webes felület így megállná a helyét.Este gondolom túlterhelődött mert nem számolták ki jól, hogy mennyien használják csúcsidőben, pl rtl híradó. De mar reggel azért ilyen nem lehet... -
cocka
veterán
válasz
#72445440 #111652 üzenetére
Nem támogatja. Akkor Code Download-ot talál.
Na a frekvenciaértékek totál ugyanazok, nem vettek el és nem adtak hozzájuk új frekvenciaértékeket.
228 csatorna helyett 206 lett. Nem tudom nyertünk-e ezzel bármit is. Bizonyos csatornák ugyanazon a frekin ugyanazzal a névvel kétszer vannak. Most éppen a FEM3 egyik verziója kódolatlan.
-
Csabi1984
addikt
válasz
RudiLicenc #111649 üzenetére
Szintén zenész! Behal az egész vodafone oldal nálam is. Tudnak ezek ..... csinálni
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest