-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
válasz kabelmania27 #109848 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Egyenlőre olyat tapasztalok hogy hajnalban megszakad az internet ~3 percre. Kíváncsiságból a mai napon leellenőriztem a modemet (bridge üzemmódban van) és a jelenlegi uptime megegyezett az internet kimaradásának idejével. Valami oknál fogva újraindult a modem és ez okozta az internet kimaradását.
Most készítek egy táblázatot amiben vezetem hogy mikor vannak megszakadások másodpercre pontosan, és hogy a modem újraindulása okozta-e azt. Meglátjuk hogy mennyire fog egybevágni a két dolog.
Kár hogy amúgy a Vodafone modemjén csak firewall/wifi eseményeket mutat az event log. Lehet telefonálok nekik egyet hogy valahogy elérhetővé tudják-e nekem tenni hogy jobb rálátásom legyen mi történhet.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest