Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- JavaScript topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Max
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Hát igen, ezzel csak az a baj, hogy ennyi pénzért, ill. olcsóbban(remélem) már a szerelőt is lehet keríteni.
Erre a cuccra, pedig nincs szükségem, eladni utána eredeti árában már ugy sem lehet.
A sat finder-ről annyit olvastam, hogy sípol amikor műholdat talál, kint a beállítás során és nem is kerül ennyibe. Aztán ki tudja...
A szerelőt talán nem lehet megkerülni. -
Nimrod
addikt
válasz phanfantom #848 üzenetére
Pl. ez itt:
SRT V50 DiSEqC 1.0, 1.2 pozicioner
[link] -
Nimrod
addikt
válasz phanfantom #843 üzenetére
Ez beltéritől is függ, mert ha saját beltérid van, akkor kézzel is lehet próbálkozni. Ha viszont UPC beltérid van, akkor érdemes venni egy műszert amivel be tudod lőni.
-
phanfantom
senior tag
-
Tiger24
tag
Nimrod
Mennyi idő alatt aktiválódik egy Extra csomag? Még december közepén ajánlottunk új előfizetőt, és hát elvileg járna 2 hónap ingyen Extra csomag. Április 4 van, és még semmi.
Utána tudsz ennek nézni?
Köszi! -
phanfantom
senior tag
Hogy lehet megtalálni egy műholdat, ha saját magam akarok felszerelni egy antennát?
Pl: hot bird műholdat kellene megkeresni
A sat finder valóban használható egy amatőr számára is?
[Szerkesztve] -
phanfantom
senior tag
Azt kell mondjam jól gondolkodsz, kedves krampy(nem hiába ez a neved )
Ikerfej: 2 db fej egy antennán és nem egy műholdra vannak állítva
Twin fej: 1db fej, de ebből már 2 koax kábel jön ki, így jut el a 2db beltériig a jel,
ez utóbbit használja a upc, ilyet szerelnek fel
Ami pedig neked kell: a 3. beltérihez szükséged van bejövő jelre
- vagy lecseréled a twin fejet egy quad(pontos nevét nem tudom) fejre, ami 4db koax kábel elvezetésére ad lehetőséget és ugye neked 3-ra van szükség, így ez tökéletes megoldás számodra
- vagy egy újabb szettet szerelsz fel, vagyis a upc antennája marad és mellé egy újabb antennát teszel egy hagyomás fejjel, így már szintén 3 beltérit tudsz ellátni
Te döntesz melyik tetszik jobban, árakkal nem vagyok tisztában, de utána tudsz nézni a neten.
[Szerkesztve] -
vazzz
őstag
Tegnap letoltotte a frissitest, mar nem kavarja a csatornakat, viszont most 344 helyett 345 csatornat talalt. Melyik az?
-
Nimrod
addikt
Új előfizető kérhet társkártyát, tehát két beltérije lesz, ehhez ikerfejet tesznek, nem simát. Ha egy harmadik is kell, akkor egy teljesen különálló előfizetés kell, külön full szettel. Vagy persze megoldható a régi módszerrel is, két beltéri, de mindkettőn egyszerre csak ugyanazt tudod nézni.
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
ma szerelnek fel hozzánk ilyen csodakábelt (jobban mondva műholdas a szolgáltatás, mivel nincs kiépítve abban az utcában).
Lenne egy kérdésem, amit nem találtam meg hogy olvasgattam a fórumot.
Elvileg egy előfizetéshez 2 db beltéri egység jár (egyik ingyé a másik +500HUF/hó) (gondolom ezek nem 2 tuneresek). Kérdésem az lenne, hogy meg lehet vhogy oldani, hogy harmadik dekodere is legyen az embernek? Mert az Ügyfészolgálat csak annyit mondott, hogy új előfizetéssel egyedül.
De remélem, (és azért is kérdezlek Titeket) máshogy is meg lehet oldani ezt a problémát.
(3 Tvn szeretném használni)
Köffi a segítségete
krampy -
Davidsned
csendes tag
Éppen azzal volt már probléma, h a házimozi felé kellett begyömöszölni. Most épphogy elfér, de eléggé melegszik így a kettő. Ha meg kiszedjük... irtó rondán néz ki
"Birodalmi cirkálókat rázott le egyhuszad másodperc alatt. Méghozzá nem holmi ócska teknőket, hanem az egész birodalmi flotta legmodernebb, szuperspéci űrhajóit. Ez csak elég gyors öreg."
-
Nimrod
addikt
válasz Davidsned #827 üzenetére
Megnéztem a legutóbbi beltérinken (elvileg minden új előfizetőnek azt kellene kapnia) és ott kis trükkel be tudtam hozni. Megkérdeztem a ''fellettes szervtől'' a 6010-es esetében hogy megy ez, de ott nem lehet megoldani, sajnos jól sejtettem.
Remélem azért a meccset sikerült megnézned? -
Nimrod
addikt
válasz Davidsned #827 üzenetére
A küldföldi csatornák zömére értettem, hogy nem szabadon fogható.
6010-est igazság szerint azok kapnak, akik második beltérit is igényelnek. Ennek ellenére többen is azt kapták, pedig csak egy beltérit kértek. A forgalmazók/szerelők ilyenkor széttárják a karjukat, bocs, most ilyet kaptunk. Nincs is velük semmi gond hidd el, max. annyi, hogy elég nagy. -
Davidsned
csendes tag
A 6010-es már elég régi fajta vevő. Elég kár, h mi most fizetünk elő és nekünk is még csak olyat adnak.
"Birodalmi cirkálókat rázott le egyhuszad másodperc alatt. Méghozzá nem holmi ócska teknőket, hanem az egész birodalmi flotta legmodernebb, szuperspéci űrhajóit. Ez csak elég gyors öreg."
-
Davidsned
csendes tag
Ugy láttam pedig, h a lyngsatos csatik talán mind1 megvannak, azér kár h pont ez a szlovák nincs. Mivel van egy rakás külföldi adó is.
[Szerkesztve]"Birodalmi cirkálókat rázott le egyhuszad másodperc alatt. Méghozzá nem holmi ócska teknőket, hanem az egész birodalmi flotta legmodernebb, szuperspéci űrhajóit. Ez csak elég gyors öreg."
-
Nimrod
addikt
válasz Davidsned #819 üzenetére
A lyngsat nem csak Magyarországra vonatkozik és a UPC sem csak Magyarországon sugároz, mivel külföldön is jelen vagyunk, igaz, az egy másik világ. Egyébként ott is van, hogy nincs magyar nyelven (nincs feltüntetve, így azok a csatik, amiknél nincs magyar nyelv vagy felirat az itt egyből repül.
-
-
Nimrod
addikt
Sajnos rossz hírem van, ezzel a beltérivel nem lehet elérni ezt a csatit itt Magyarországon, mert nincs a magyar csomagban.
Elvileg a másik beltérinkkel fogható (amit nem lenne szabad tudnia, néha mégis sikerül), de nem vagyok benne biztos és azon most nem tudom kipróbálni sem. -
Nimrod
addikt
válasz Davidsned #814 üzenetére
Ezek az adatai annak a transzpondernek, amin a keresett csati is van (lyngsatról lestem).
12382 H
tp 99
SR 27500
FEC 3/4
Tehát ezekre kell átírni. Menübe be, telepítés (pin kód négy nulla gyárilag), Kézi Konf menüpont, legalsó Alapcs beállításai, itt átírni az értékeket, OK (esetleg back utána), csatornakeresés kétszer. De most ki is próbálom. -
Davidsned
csendes tag
Fekete a beltéri (Philips DSX 6010). Csak azt nem tom, hogy kell kézileg megadni Pls help...
-
-
Davidsned
csendes tag
Lenne egy fontos kérdésem. A szlovák JOJ TV-t kb hányas csatornán lehet fogni? (lyngsaton fennvan de nem találtam, amúgy este ezen lesz egyedül a benfica-barca)
-
Szabacs
tag
Egy gyors kérdés: mennyit kell most fizetni még a szerelőnek társkártyás megoldásnál? Bátyám volt megkötni a szerződést, és 5 lepedőt kellett fizetni neki így startnál. (családi+sport+plusz, +társkártya, +csoportos befizetés a konfig).
-
rattan
tag
Jah... visszatért alvásból a gép, aztán örömében elküldte mégegyszer...
Erre nem is gondoltam, köszi.....
Igaz most megnéztem a fejen van egy fél címke, azon felirat, hogy csak akkor érvényes, ha megvan az egész Sajna így kaptam a szerelőtől... de majd megoldom...
[Szerkesztve] -
mcbobo
tag
Hi
a upc chello olyan a maga 30 gb os korláttal mintha trabant vázba 8 hengeres ferrari motort raknák semmire nem jó -
rattan
tag
Sziasztok egy rövid kérdésem lenne, mint UPC directes...
Hónapok óta semmi gond a vétellel, de pár napja hol ment vagy nem, de pár perc után mindig megoldódott a probléma...
Aztán ma reggel semmi, kimegyek az erkélyre, kábel szétcsavar, (hiába a gumiharang) el volt rohadva minden...
Kábelvéget gyorsan újat csináltam, de a fej csatiját csak megpucolgattam. Nincs kép...
Az lehetséges, hogy annyira begyógyult a fej csatija, hogy csere lesz???
Esetleg vkinek vmi tapasztalat, nem szívesen hívnék szerelőt, mert cserélni én is ki tudnám, ha muszály...
Köszi a segítséget előre is... -
rattan
tag
Sziasztok egy rövid kérdésem lenne, mint UPC directes...
Hónapok óta semmi gond a vétellel, de pár napja hol ment vagy nem, de pár perc után mindig megoldódott a probléma...
Aztán ma reggel semmi, kimegyek az erkélyre, kábel szétcsavar, (hiába a gumiharang) el volt rohadva minden...
Kábelvéget gyorsan újat csináltam, de a fej csatiját csak megpucolgattam. Nincs kép...
Az lehetséges, hogy annyira begyógyult a fej csatija, hogy csere lesz???
Esetleg vkinek vmi tapasztalat, nem szívesen hívnék szerelőt, mert cserélni én is ki tudnám, ha muszály...
Köszi a segítséget előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.