Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisky71
tag
válasz abasoft #1271 üzenetére
Nekem ez az első ujjlenyomat olvasós telefonom és az elején nekem sem ment rendesen. Nálam mind az öt helyre ugyanaz az ujj van felvéve. Plusz rá kellett kényszeríteni magamat, hogy ne nyomjam rá az ujjam, hanem csak csak lazán érintsem. Most kb. 10-ből kilencszer elsőre felold.
Az általad említett kamera problémával nem találkoztam, a gyári app helyett mondjuk Open Camerá-t használok.
Egyébként én a Vienna és a Power között vacilláltam, de nem bántam meg a döntésemet. Az a 6050 mAh... -
Bernath
tag
válasz abasoft #1260 üzenetére
Nekem is "megoldódott" a 4G problémám....A céges sim még nem tudja a 4G-t,a digis új adat sim kártya sem.... Beleraktam egy vodást s gyönyörűen felment a hálózatra. Nálam az volt a megtévesztő,hogy a digi ugye a telenor hálózatát használja,s különböző segédprogik ki is jelezték,hogy elérhető a 4G hálózat,ellenben állítólag a digi nem vette meg a 4G hálózat használati jogát....Esetleg akinek ezzel kapcsolatban van infója nyugodtan ossza meg velem
Bernath
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest