-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Valóban 155mm hosszú a készülék? Mert kicsit kisebbnek tűnt.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Hawk02
aktív tag
Már úton van a GB-től. Remélem a jövőhéten kezembe foghatom.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz whisky71 #458 üzenetére
Nekem szerintem Note övtokom van, azért fért bele. Szilikon tokkal nem próbáltam, majd az enyémet, ha megjön.
Ezt láttátok már?
Általános használattal (tehát nem játék) el tudom képzelni, hogy ez így igaz és ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Milyen témákat lehet telepíteni? CM témák használhatók?
-
KisTé
tag
Hali!
6.0 alatt jobban futnak a játékok???
Előző telóm egy Coolpad F1 volt, elképesztően jó minden téren hibátlan volt kivéve egyben ami lehet rengeteg telefont megizzasztana!Állandóan a Real Racing 3al játszottam és aki ismeri folyamatosan tölt meg új és újabb competitionok vannak rajta ami rengeteg tárhelyet igényel. Egy idő után már a Play-en sem frissült tovább ehhez kell jó egy év legalább mire ilyen szintet elérsz, hogy beteríti a RAM-ot.Abban 2GB volt ebben meg 3GB, szeretnék egy ilyet főleg az akku miatt illetve a 3GB RAM miatt, remélem simán elviszi a játékot...???A proci is 64bites az F1ben az se volt még....Üdv.
-
Ghard
őstag
Ugyan úgy futnak 6.0 alatt. Real racing 3hoz meg egyébként is erősebb telefon kell, nem a 64 bit meg a ram a fő lényeg, hanem a grafikus gyorsító.
A Mali-450(coolpad) és a Mali T720(ulefone) nem komoly 3d-s játékokra lett kitalálva.
De ha a coolpad neked elég volt, úgy ez a telefon is elfuttatja a real racing 3at. -
SharpSA
veterán
Megjött a készülék, nemsokára belakom a 6-os verziót ugyanúgy, ahogy a G4-et, aztán megnézem hogy a szokásos programjaim hogyan indulnak mindkét készüléken.
-
whisky71
tag
Nekem pedig megjött a tempered glass. Kisebb, mint a kijelző, ami oké, mert le van kerekítve a széle, viszont így is levegős marad körben kb. 2 mm. Olyan, mintha már ott görbülne a kijelző. A funkcióját betölti, csak elég ratyi módon néz ki.
-
SharpSA
veterán
Egy érdekesség van. Ugyebár a com.android.snap elvileg egy malware. Letiltom. Újraindítás után nincs letiltva. Mindenesetre az összes engedélyt megvontam tőle, azok úgy is maradnak.
Egyébként ahogy nyomkodom és telepítem egy kissé meleg lett az ujjlenyomat olvasónál, viszont nem igazán érzem lassabbnak a G4-nél. A kamera olyan, amilyen, kellő fény esetén nagyobb belenagyítás nélkül elfogadható az elkészült kép. Azonban a Camera FV-5-tel már lényegesen jobb a kép nagyítás esetén is.
Egyelőre nem rootolom, megnézem így milyen. Alul a gombokat az All in one Gestures app segítségével kissé átvariáltam.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz whisky71 #477 üzenetére
Már hogy lenne mindegy? A hosszú vissza nyomásra raktam az értesítések lenyitását, a hosszú menüre meg a keresést. Egyébként látszanak, csak nagyon picit. De nem is kell látszaniuk, anélkül is miindig jó helyre nyomok. Ahogy látom csak egy led vagy középen a home alatt, a másik kettő alá nem raktak.
Eddig majdnem 4 óra képernyővel van az akku most 46%-on. Ha jól emlékszem kb. 82% körül volt amikor bekapcsoltam. Töltőt még nem látott... Persze most volt nyomkodva rendesen, mert minden be lett állítva.
A belső hangszóró hangerején lehet valahol emelni még egy kicsit?[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
ViPER4Android-al lehet hangerőt növelni és szebben is szól vele a telefon. Root+busybox kell hozzá.
-
whisky71
tag
Lehet. Engineering módban. Hardware testing => Audio
Csörgés: LoudSpeaker Mode => Ring
Hívás: Normal Mode => Sph
Hívás kihangosítva: LoudSpeaker Mode => Sph
Zene hangerő: LoudSpeaker Mode => Media
Hívás a fej/fülhallgatóban: Headset Mode => Sph
Zene a fej/fülhallgatóban:- Headset Mode => Media
Mikrofon: Normal Mode => MicMielőtt bármit állítasz, írd fel az eredeti értékeket!
Visszatérve a gombokra, nekem csak a Home gomb világít, a menü és a vissza nulla. Ezeket meg a launcher-ben (nem a gyári) tudom állítani.
-
SharpSA
veterán
válasz Meggyi001 #481 üzenetére
Na most már laptopról írok. Nem tudom miért rágtak be, valóban elég gyors ez a készülék. Megnéztem jó pár program beltöltődését, használható állapotban kerülését a G4-emmel párhuzamosan. Több helyen még 1 másodperc sem volt a különbség, volt ahol meg semennyi. Pedig vannak olyan excel táblázataim, amelyekben akár 9 lap is van. A böngészés is kiváló. Nincs számottevő különbség. Pont. Ha még olyan kamera lenne ebben a kütyüben, mint a G4-é, az lenne a kánaán... meg mondjuk 16 helyett 32GB belső tárhely. Nekem 1 sim kártyám van, így ez utóbbi nem probléma.
Kellene még egy olyan övtok, amibe a szilikonnal együtt belefér a készülék...Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
Egyebként 6-os rendszerrel kaptam a készüléket.
Tud ám hívást rögzíteni a készülék gyárilag: vagy a kerek gombot kell megnyomni hívás közben a hívóképernyőn, illetve a hívó képernyőn a 3 pötty alatt van a menüpont.
(#486) whisky71
Szerintem igen.[ Szerkesztve ]
-
-
SharpSA
veterán
válasz whisky71 #490 üzenetére
Az Sph2 értékek egyformák az Sph-val. Beállítottam oda is mindent ugyanúgy.
Ez az ujjlenyomat olvasó itt csak arra jó, hogy feloldja a készüléket? Nem lehet hozzárendelni semmit sem? Csak az 5.1-es rendszerben volt meg az a lehetőség, ami a cikkben is van?
-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, mert jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 2 tulaja vagyok, de az akku idővel nagyon nem vagyok kibékülve. Kérdésem hogy általánosságban ha az ember napi szinten egy kis viber, 1-2 óra netezés, pár google play áruházban történő böngészés/telepítés plusz egy kis telefonálásra használja a készüléket, úgy hány óra SOT hozható ki belőle? Másik kérdésem, hogy milyen extra funkciók találhatóak a szoftverében? Gondolok itt olyanra mint pl. alkalmazások kódos vagy mintával történő lezárása, vagy bármi más különlegességre.
Szemezgetek még más készülékekkel is mint pl. Zuk Z1, Xiaomi más modellei, de összességében nekem az aku idő nagyon fontos lenne plusz maradnék a 5-5,5" kijelző méretnél.-Norbi-
-
SharpSA
veterán
Akku idővel ezzel a készülékkel ki leszel békülve és más téren is jó masina. Szerintem 6-8 órát tudod használni úgy a készüléket (nekem még csak 1 napos tapasztalatom van), de ez nagyon függ attól, hogy wifin vagy mobilneten és milyen térerő mellett használod. Wifin kevesebb a fogyasztás, mint mobilneten.
Olvasd el a cikket, minden benne van, amit a készülék tud.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
6.0-ra már a 64 bites xposed mehet, most települt a legfrissebb. Persze TWRP és root megvolt. Eddig bírtam, át kellett írnom a densityt 480-ról 400-ra... Tudnám miért nem lehet ezt állítani gyárilag minden romon bizonyos határok között... Nekem nem jönnek be a nagy ló betűk és ikonok...
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
Üdv,
Ha csak kijelző időt nézel akkor akár 15 óra is kijön, normal napi használatban a kijelző automata fényerő mellett kb 5% ot eszik óránként. A telefon tétlen kb 1,5%/ora. Ez a két legnagyobb fogyaszto nálam. Ma kb 25%ra állítottam a fényerőt igy 3%/ora a fogyasztása.
LMotorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Norby86
őstag
Ez jól hangzik amit írsz. Igazából már csak arra lennék kíváncsi hogy mennyire smooth a rendszer használat közben, tehát van e bármiféle megakadás. Mivel a jelenlegi telefonomnál amit említettem is, hiába a 2.0 ghz-es 8 magos processzor, a rendszer eléggé félre van optimalizálva és ennek köszönhetően bizonyos esetekben be-be szaggat a telefon használat közben. Ez pl. a programok listájánál a gyors görgetésnél figyelhető meg, illetve a play áruházban is ha görgetek, akadozik a megjelenítés. Viszont azt néztem minap hogy hiába a 2 ghz a telefonomba, legtöbbször 1,3-1,4 ghz-nél többre nem ugrik fel a processzorom teljesítménye. Mivel nem játszom szinte semmivel max ilyen szókirakó, ezért úgy gondolom ez a telefon nekem nyerő lehet. Még esetleg azt megtudnátok mondani hogy a távirányító hány méterig érzékeli a tv-t vagy bármi mást? A cikkbe bele olvastam, de csak félig olvastam el, rögtön ide kattintottam tapasztalatot gyűjteni. Sokan mondják nekem vegyek snapdragonos processzorral ellátott telefont, de a legtöbbe 3.000 max 4.000 mAH akkumulátor van, és érzésem szerint azzal se jönne ki nagyobb üzem idő.
(#498) HuaweiU8500: Az azért elég baráti hogy a kijelzővel kijön 15 óra is. Én teszteltem a telefonom ami most van xiaomi a képernyőidőt és úgy hogy csak a képernyő ment folyamatosan maximum fényerő mellett 5,5 órát bírta, ez volt a csúcs, igaz nem csináltam vele akkor semmit csak világított és mérte az időt. Tétlen állapotban nekem abszolút változó hogy mennyit fogyaszt, átlag 2-3% egy éjszaka alatt ami 8 órát jelent általában, de van hogy megugrik és lemegy 10% is.
Amúgy ezt a telefont honnan érdemes berendelni ahol olcsó? Gearbest? Ali?
-Norbi-
-
whisky71
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest