- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Nem tudom, hogy neked hogy van beállítva a Maps, de bizony az is jelzi a baleseteket, útlezárásokat akkor is, ha nincs beállítva aktív navigáció, csak úgy megyünk. Sőt, az is ugyanúgy követi az aktuális helyzetünket. Szerintem valami beállítási probléma van nálad ha ez nem így működik. Sebességet viszont valóban csak navigáció közben mutat.
-
-
xrvman
őstag
Pillanatnyi sebességet a Google Maps régóta tudja, csak be kell kapcsolni. Ha jól láttam, a veszélyeket is be lehet küldeni szintén.
Viszont örülnék, ha a megye szintű matricákat tudná kezelni a Google Maps, annak mindig is jobb volt a navigációs része, nem akart elvinni keresztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
it Folytatódnak az átalakítások, ennek keretében pedig újabb leépítéseket hajtanak végre a Waze-nél.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest