Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz quailstorm #9583 üzenetére

Én lassan 40 vagyok :)

Programot kitenni, pl a mucommandert szerettem volna, rögzítés a dockban - hibás parancsikont eredményezett. Tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy hogy lehet konkrétan ezt kihelyezni, mivel ez egy nem szoftverközpontos progi.

Egyébként pont tojok rá, hogy a chipset vagy a laptop gyártója tehet róla. Nem megy és kész. Gondolom rajtam kívül még kettő embernek van a világon Lenovi G580-a, és a másik kettő se írt hozzá drivert, vagy valami hasonló lehet vele.
    Egyébként van driver, tök hivatalos nvidia driver, mint írtam is, fel is sikerült tenni (valamilyen mértékben / formában) csak működni nem sikerült neki.

Szívás ez hogy 2013-ban egy korszerű oprendszer ennyire képes. Azt már meg sem említem, hogy az én aberrált hozzáállásom szerint egy modern oprendszernél élő internetkapcsolattal nem szabadna egyáltalán olyannak felmerülni, hogy drivert kézzel telepítek. Felismeri, felteszi, működik - ez volna kb a helyes metódus. Érthetetlennek tartom hogy ezen túlmenően gépészkedni kelljen mindössze azért, hogy működjön valami.
    Azt meg azért nézzük már reálisan hogy az ilyen terminálos sudo-s apt-get-es telepítgetések úgy kb 20 évvel ezelőtt voltak korszerűek, amikor a dos volt a másik rendszer. Csak azóta kettő évtized eltelt, jóreggelt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák