-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz golya87 #9493 üzenetére
igen, lehet, hogy én is rosszul fogalmaztam. A fogadó áramkör (te megfogalmazásodban aljzat) dönti el, hogy mit tud fogadni. Maga az SFP modul pedig azt, hogy mit enged át és ad egy interfészt hozzá.
Tehát ha az aljzat 2,5 gbit-et tud, akkor bármilyen felülettel (réz, optika) rendelkező sfp modult betehetsz, ami kezeli a 2,5-et. De ha olyat teszel be, ami csak 1/10-es, akkor az sem fog menni.
Ezért tettem be példának egy olyan SFP modult, ami univerzális és minden aljzatnál használható. Persze lehet venni olcsóbban olyat, ami speckó (csak egy féle protokolt ismer), de akkor azt később máshol nem biztos, hogy tudod használni.[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Háztartási gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest