-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Én ma voltam Bp-en egy kerületi oltási ponton (kb 2 hete regisztráltam). Ezen a helyen a regisztráltakat oltották (kivéve pár jókor beeső időpont nélküli szerencsést), akinek nem volt regisztrációja azt a kerületen belül egy másik oltó pontra küldték (elmondésok szerint itt nem is lett volna elég oltóanyag a regisztráltak mellett). Ezt kb 30an úgy tudták meg, hogy már sorban álltak. Lett is szép kis üvöltözés belőle, a karakteres biztonsági őrök úgy zárkóztak be a rohamozó nyugdíjasok elől.
Azt már szóba sem hozom, hogy egy kb 20nm helyen várakoztunk oltás előtt és után is kb 25en, járvány helyzetben ez szinte ideális.
Mondjuk a dolgozókat sem irigylem, azt a haragot amit pár embertől kapnak. S persze a sok olyan aki azt se tudja mi van, 20 percet voltam bent ez idő alatt 4 emberrel totózott, hogy vajon milyen oltást kaphattak korábban, mert se papírjuk se emlékük nincs róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest