Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz tboj #8012 üzenetére

    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy fosnak a kormánytól. Régóta követem pl. a Pécsi virológiát, Jakab Ferenc és Kemenesi Gábor 5 évvel korábbi ebola előadása mai napig az egyik kedvencem (youtube-on megnézhető), és azt látom, hogy változott a kommunikáció, mióta a Nemzeti Víruslabor létrejött. Nyilván csak magánvéleményem lehet a kérdésről, mert nem látok bele, de figyelve a tudomány területén is végbemenő korményzati ellenőrzési és irányítási szándékot (MTA pl.), esélyesnek tartom, hogy az invesztálásért cserébe már nekik is úgy kell táncolniuk, ahogy a döbrögi fütyül.

    Ugye korábban még kritikusan fogalmaztak mind az orosz, mind a kínai vakcináról, aztán annak ellenére, hogy akkor még nem volt fázis 3 vizsgálat, elkezdték propagálni azzal párhuzamosan, hogy ez lett a kormánykommunikáció vezérfonala is.

    Sajnálatosnak tartom, mert egyébként a legjobb szakembereknek tartom őket az országban, és nyilván kényszerpályán is mozognak, de azért kicsit rossz a szájízem.
    Merkelin pedig ltszik a politikai elfogultság, amikor az mRNS vakcinák ellenében a vektorosokat favorizálja, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem egy súlycsoport a kettő az adatok szerint.

    A kovidőket levezetők meg nem képesek elmondani 2 mondatot összefüggően...Fiatal magyar értelmiség.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák