Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Sped #57281 üzenetére

"mert egy szimpla találkozó előtt is tesztelsz, ami számomra elképzelhetetlen"

Ezt írta:
    "Én is teszem a dolgom, megyek oda ahova kell és kedvem tartja. 3x oltás, FFP2 maszk, kézfertőtlenítő. Járok étterembe, fodrásznál ha kell levettem a maszkot könnyebben tudjon dolgozni, találkozok emberekkel, kirándulás stb."
    Tehát szimpla találkozók elött NEM tesztel.

Mikor tesztel:
    "idős rokon példa helyettesíthető barátoknál babanéző programmal, vagy eü-i okból oltást nem kapható személy látogatása stb."
    Bár lehet neked ezek is szimpla találkozók.

btw rémítő konnitív diszonanciás leolvadásokat látok. Egy plda: Totálisan bezárkózott idős szülőkhöz elment gyerek+feleség ebédelni. Mindkét szülő elkapta az egyik meg is halt benne. Az első oltást 1nappal a tali elött kapták meg még 3hét lett volna a másikig. Ebből lett a "kognitív diszonanciás leolvadás" ahol az oltásba halt meg, az EÜ gyilkos, a soros és mindenki a hibás csak ő nem. Lelkileg képtelen megemészteni, hogy ő(k) "ölte" meg a saját anyját és így "védi" ki.

De én egy babanézőt se kockáztatok most tesz nélkül. Sött durvábbat mondok még tesztel sem! És teljesen elismerem MOon jellemzően én vagyok a helikopter. Mindezt úgy, hogy lelkileg nem az a tipus vagyok aki megroppanna attól mert intenzívre került miatta a haverjának a gyereke. Bár ugye aki teszt nélkül tolja az ilyet azt meg ugye lehet mégannyira se érdekli. ld fenti példám oh wait.

Új hozzászólás Aktív témák