Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Parci #55775 üzenetére

    &(#55777) Z.É.T.

    Ti nem azt látjátok, amit én. Nyilván itt kialakult komoly tudásanyag linkekben is és a két éve itt ténykedők is jóval többet látnak, mint egy átlagember, akár én is, aki csak aktuális esetekben érintkezem a témával. Nem is volt szándékomban benneteket kritizálni, mégha úgy is jön le, max az óvatlanságotokra célozgatok esetenként.

    De kívülről az látszik, hogy konkrét orvosi diagnózis és oltóponti javallatok után idejönnek emberek, akik valami módon olvashatták a PH-n, hogy van itt Covid topik, ahová érdemes beírni a bizonytalanságunkat orvosi, kórházi konkrét esetek után és itt majd megmondják, mi is a tényállás!

    Szóval ezek nem átlagos voltára próbálok rávilágítani, mikor kekeckedőnek tűnök! :K

    Aki két éve ismeri az itteni szaktevékenységet és feltesz egy kérdést*, az nyilván helyén kezeli a dolgokat, de aki konkrét esetek után tényként elfogadja, hogy az orvos/kórház nem jót mond neki/családjának.....biztosan értitek mire gondolok.

    *én például úgy fordulok hozzátok a kérdéseimmel, hogy ismerem az eddigi munkásságotokat és simán el is fogadtam most is, amit javasoltatok, viszont mégis az oltóponti doki javaslatára vettem fel a Modernát, mert mégiscsak ott ül 2 éve és ezt csinálja, szóval balanced...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák