Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz kw3v865 #46976 üzenetére

    "elküldenének anyámba"

    lehet árufeltőknél, magyar mentalitású kkvnál ez nyerő stratégia, de felénk baromi necces lenne. Sztem ennyire ostoba manager nincs is nálunk.
    Nézzünk egy scenariot. Kövnek amikor beesik vmi munkaidőn kívüli asap meló megnéznénk, hogy lett e OT elrendelve. Ohh mi meglepő nem. Jah pont sörözünk nem érünk rá... blablabla telefon kikapcs. Még két szintel feljebb is magyarázhatja, hogy miért érte meg a cégnek egy 80.000eur kötbért kifizetni, mért esett be ügyfélelégedettség és mért akar ügyfél 10-20év után máshova menni. 99% meg is köszönnék a manager munkásságát és kapnánk vki újat akki bölcsebb lenne ennél.

    "akkor dolgozzak benn az irodában"

    Ez már nem is lose taktika, hanem dupla/tripla lose. Tiszta feudalizmus, hűbérúr mentalitás.
    Első, hogy bukott a cég min 500eurt havonta. Grat! :C Bah
    A másik oldala ennek, hogy aki szereti HOt az emiatt simán lép. Két kollégám is van akiről fixen tudom. 60+évesek kb hobbiból dolgoznak szakmailag igazi atyaúristenek. Manager mehet azonnal felvételiztetni. Új kolléga hiába baromi jó és csinálta már 20+évet fogalma se lesz az ügyfél specifikus dolgokról. Ha nem sikerül esetleg az ügyfélspecifikus skill transfer hiába van 20+év tapasztalata lesznek gondok. És hát ezek után nem lepne meg ha nem sikerülne.
    Manager kicseszett a cégével. Magával. És a csapatával. Ennyire ostoba csak nincs.

    Ugye nem vagy manager?

    szerk: Specifikusan nálam baromira rezeg így is a léc. Nem csak amiatt mert így megint kicsi a lakás kéne költözni és nem 2ft egy szép 90nmes lakás és ez nem miattam van hanem mert gyerek jövőre menne elsőbe és botrányos ami eü/oktatás szintjén MOon van. Még nem dőlt el lépünk e, de jövő havi program, hogy elmegyünk hugomhoz Svájcba és ennek a fő oka nem a síelés.

    A témát lezártam ez itt a komolyban eléggé off.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák