- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Banggood
- DIGI internet
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- JavaScript topic
- Rendszergazda topic
-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne már, ezek alapján akkor kb. mindenkinek kéne méretnie magát
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Angel2014
addikt
A mai nap se múljon el eseménytelenül.
Decemberben elsőként regisztráltam édesanyámat és magamat is az oltásra aki sztrókos beteg és 71 éves, én 50 vagyok de a mai napig nem kaptuk meg az oltást és nem is értesített egyszer sem a körzeti orvos. Ezért hetente hívtam fel telefonon és kértem jöjjenek ki édesanyámhoz amit elutasított, majd a következő beszélgetésben már azt állította ők nem mondtak ilyet. Majd covid beteg lettem karantén és azt mondja anyu és én sem kaphatunk oltást négy hónapig. Ezért elmentünk egy antitest vérvételre ahol megállapították hogy egyikünkbe sincs ellenanyag így olthatók vagyunk, írtam a doktornőnek emailt, és vissza írt várjunk a sorunkra. " Már a 16 éveseket oltják" közben a betegségem alatt szükség lett volna antibiotikumra illetve További PCR tesztre gyógyszert nem hogy nem írt fel, de az állapotromlásom ellenére sem küldött egyszer sem el tesztelni többet pedig vagy négy alkalommal is kértem.
Majd az EESZT honlapján regisztráltam oltásra a délpestiben hogy amivel oltani akarnak nekem nem adható, de még a nyilatkozat kitöltése előtt elküldtek és PFIZERT javasoltak. Majd további kivizsgálást.
Felhívtam a kormányhivatalt és az oltáspontot elmondtam a történetet akik közölték menjek a körzeti orvoshoz és kérje a Megyei körzeti bizottsághoz hogy ezt jelezze. Pfizer minden héten jön és 200 ezer el van különítve az ilyen esetre attól független jelen pillanatban kit oltanak.
Ma lementem a körzeti orvosomhoz hogy édesanyámnak írassak fel gyógyszert és pelenkát stb magam állapot romlásom miatt vérvételt és további beutalókat amire szükségem lenne, illetve az oltást szóba hoztam kettönknek mi a teendő ,mit javasoltak. Ismét elutasított mindenben minket majd közölte takarodjak ki a helységből nem ír fel semmilyen oltást. Mondtam neki pont ilyen háziorvos és hozzáállás miatt veszítettük el édesanyám testvérét a kórházban a lélegeztető gépen, erre közölte a doktornő velem, HOGY JÓL TETTE VELE ÉS EGÉSZSÉGÉRE,HOGY MEGHALT majd ismét nekem esett lökdösött ki a rendelőből, hát engem sem kellett félteni, majd ment az adok kapok Ku-v@ anyázás tőlem, majd elegem lett és kihívtam a Csepeli Rendőrséget hogy készítsen jegyzőkönyvet a feljelentéshez, mert amit csinál velünk az már egyértelmű, hogy szándékos. Így előbb a betegjogi képviselőnél, majd a bíróságon fog kikötni ez az eset.
A korábbi összes hangfelvételek a korábbi levelezések a doktornővel illetve a vakcinainfós hölgy javaslata is megvan a hangfelvételen a feljelentéshez!A rendőröknek külön köszönöm a segítséget, illetve azt hogy segítettek legalább édesanyám gyógyszereit felíratni, mert azért külön vissza kellett jönniük.
[ Módosította: Parci ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mpo
veterán
A Seychelle-szigeteken még nem derült ki, miért fertőződnek meg a teljesen védettek (két oltás után).
A Sinopharm második adagját sokan már nem is kérik.
Nagyjából 100000 lakos, 60%-os oltottság.
[link]Ez a mondat tetszett:
“When you give people the right information, then people would not speculate.”Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
China's first mRNA vaccine to enter Phase III trials.
[link]Akkor mégsem kell a szabadalmakat nyilvánossá tenni.
Ha érted, akkor már elavult.
-
daneel_hu
addikt
válasz
liszi70 #14956 üzenetére
"Jellemzően mennyit generál a betegség?"
Van akinél 300 felettit.
Én nem mértem a sajátomat, de nekem is volt úgy tűnik; 4 hónappal a fertőzés után bőven pozitiv lett a teszt.Azóta megvolt a 2db Sputnik... nem méretek, itt elengedtem ezt a témát, most már szeretnék kicsit élni is.
Sokan elfelejtik, hogy az antitestes immunválasz csak 1,van ott még más is.
Nem hiszem, hogy mindenki 5000-es antitestértékkel flangál az utcákon (vagy bárhol), ennek ellenére valahogy csak nem akar senki se bemenni a kórházba miután a vakcinás immunválasz kialakult nála.
Nekem ennél több bizonyíték nem kell... -
Ringman
nagyúr
ohioban vakcinalottóval akarják az oltási kedvet növelni: [link]
-
válasz
Angel2014 #15011 üzenetére
hajrá!
a másik kommentedből töröltem a személyes adatokat tartalmazó képeket, drive linket. figyelj oda erre jobban!
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Sir Pocok
őstag
Na AZ 8. hét 2nd shot:
Ahogy írtam durva álmossággal kezdődött, este jött a láz (38,7) és az ízületi fájdalmak. Bevettem algoflex-et, hogy tudjak aludni. Most reggel hőemelkedés.
Reggel rám írt messengeren a két AZ-es ismerős aki 28 napra rá kapta a booster-t, hogy mit tapasztalok. (Nekik SEMMI mellékhatás nem jelentkezett a második oltás után.)
Most egy kicsit bosszankodnak...
Én mondtam nekik, hogy nézessenek antitest-et, mert lehet, hogy nincs semmi gond.
Szóval jelenleg ez a helyzet. Így az látszik számomra, hogy 8-12 hét valóban indokolt lehet.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Drizzt
nagyúr
Pedig jo lenne tudni, hogy milyen aranyban vannak a Sino:Az beoltottak a fertozottek kozott. Ott raadasul Sinot csak 60 alatt adtak. Nem valami jo hirek ezek. Gyanusabb nekem, hogy az Az jobban teljesit, de csak a Uk szamok miatt. Bar megint alma es korte, mert Uk azert tobb esszel nyitott.
I am having fun staying poor.
-
csodák nincsenek... a sinopharmról a gyártó állítja, hogy 79%-os hatékonyságú.
-
mpo
veterán
-
Ispy
veterán
válasz
liszi70 #15020 üzenetére
Ha jól értem úgy, hogy antitest, akkor van, ha vírus is, viszont, ha nincs vájrusz, nincs test sem.
Viszont, ha megint jön a vájrusz, akkor a memóriasejtek elvileg emlékeznek (tádám) és elkezdenek antitestet termelni. Kb.
Csak ugye ez az, amit nem lehet mérni, hiszen ami nincs, azt elég nehéz. Szóval csak akkor derül ki, hogy van-e védetség, amikor megint benyalja a fertőzést az egyén, szóval ilyen orosz rulett szaga van.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Szegény szomszéd csajszi, nem elég, hogy 4 napra leverte az AZ első shot, most még kiderült az is, hogy a munkatársa ismerőse a 2. shot után 40 évesen embóliában meghalt. Hát most erős a para benne a 2. shot előtt...
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Sir Pocok
őstag
Ha az elsőnél nem jelentkezett ez a probléma, akkor a másodiknál NAGYSÁGRENDILEG kisebb esély van. Erről előzetesen, olvastam valahol adatot, mert engem is érdekelt, hogy beadassam-e a második shot-ot.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sir Pocok #15025 üzenetére
A jelen adatok alapjan kb. tizedakkora. De ezt nem lehet egyelore ilyen feketen-feheren osszehasonlitani, mert ez abbol jon ki, ha azt nezed, hogy mennyien kaptak a masodik dozist legalabb egy napja. A veszelyzona viszont inkabb 1 honap korul van. Amugy kb. holnapra varhato az mhra heti AZ rogkepzodes update.
A megvalaszolt hozzaszolasban meg konkretan a masodik shot utani esemenyrol van szo.
I am having fun staying poor.
-
HVG-n írják hozzászólásokban, hogy annak is sikerült foglalni, aki nem kapott SMS-t. Ezzel kapcsoltban két opciót tudok elképzelni:
- Az EESZT-n már most látja a "kiválasztott" 144 ezer ember a Pfizer időpontokat, de majd csak később kapják az SMS-t.
- Szokás szerint el van baltázva a rendszer, és mindenki tud foglalni Pfizer-re, SMS nélkül.Szerk.: Közben HVG-n megírta az egyik érintett, hogy foglalást követően megérkezett az SMS is.
Tehát akkor valószínűleg az első feltételezés lesz az érvényes.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
-
Kérdés vajon ha az indiait szívja be az ember, akkor tanul-e új antitesteket gyártani is, vagy kizárólag a v1.0-sakat tolja végig, amiket a Pfizertől tanult?
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Viktoár #15031 üzenetére
Én nem csináltatnék a második után ha nem volt gond az elsővel.
Érdekes viszont, amit az FB-n olvastam egy indiai orvostól.
Ő azt mondta, hogy trombózisos tünetek és erősebb mellékhatásokat a Covishield esetében (indiai AZ) azoknál tapasztalt, akik nem gondoskodtak a normális folyadékbevitelről és besűrűsödött a vérük. Nagyon sokan nem isznak a láz vagy a hőemelkedés mellett elegendő vizet és kiszáradnak.
Neki az a meglátása és nem tudom minősíteni csak leírom, hogy a sűrűbb vér a probléma.
Mondom nem tudom, hogy igaz-e tudományos szempontból.
-
válasz
Sir Pocok #15033 üzenetére
mindig érdemes sokat inni, de... alacsony vérlemezkeszámod nem lesz attól, hogy két pohárral kevesebb vizet vertél be.
-
Sir Pocok
őstag
Ugye Ő onnan kezdte, hogy az a baj, hogy a csimpáz vírus sok esetben a vérlemezkéket támadja és abból gyárt fehérjét és ez okozza a vérképzőszervi problémákat. Ha sűrűbb a véred ez gyakrabban jelentkezhet.
Legalábbis is ezt vettem le a mondandójából.
Mondom nem tudom mi az igazság mindenesetre a vízbevételre figyelni kell amúgy is,.
-
Ringman
nagyúr
elvileg sikeresen regeltem pfizerre, aztán majd meglátjuk
szerk:
sms-t nem kaptam[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
senior tag
Valaki nézetett már itt d-dimert?
Jövőhéten megyek általános nagylaborra, de a házidoki azt mondta, hogy ezt nem tudja kiírni, csak fizetősbe tudom nézetni.
Ez hogy működik állami laborban? Vérvételkor szólok, hogy nézzék azt is, és ott kiperkálom? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Chesterfield #15041 üzenetére
Kerdezd meg, de szerintem ez igy nem mukodik. Allamiban vagy megcainaljak ingyen, vagy sehogy. Esetleg ha a hely mukodik allami- es maganhelykent is, akkor lehet.
En nezettem d-dimert, allamiban, de nekem ott dolgozott a rokonom nagyon sokaig. Amugy lehet a vervetelt se csinaltak volna meg, mert nem surgoskent lett kerve. De lehet ez azota mar nem gond.I am having fun staying poor.
-
Ispy
veterán
Az a "vicces", hogy pajszerre hívták, csak mire odaért astra lett belőle....gondolta nem baj, ha már itt van....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Drizzt #15040 üzenetére
Aha akkor mikor is lenne érdemes D-dimert mérni? Mert lehet kerek 1 héttel oltás után korai.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest