Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    Az oltások rövid és hosszú távú kockázataival kapcsolatban érdemes lenne az is megnézni, hogy például egy "régi, tehát megbízható" (??????) oltást hány embernek adták be és a C-19 ellenieket hánynak. Egy profi biostatisztikus biztos le tudna vonni megbízható tanulságokat, én csak saját magam gondolom, hogy egy ekkora alany számú humán fázis III/IV vizsgálat, ami 1 éve megy, sokkal több adatot szolgáltat, mint egy évtizedek óta forgalomban lévő oltás lényegesen alacsonyabb alanyszámmal.
    Humán gyógyszerek kapcsán jellemzően a forgalomba hozatal után derülnek ki a huncutságok, a C-19 oltások gyakorlatilag forgalomban vannak, ezért sokkal hamarabb fognak kiderülni a problémák. Tudom, hogy lehetnek olyan gondok, amelyek hosszú évek után derülnek ki - remélem kezelhetőek és felismerhetőek lesznek, de inkább élek hosszú évekig ezzel a "fenyegettséggel", mint hogy pár hónapon belül a C-19-be fingjak ki vagy a szövődményeivel éljek.
    Uff, én beszéltem :R Písz.
    Szerk.+: az oltatható gyerekeimet beoltatom. A 12 év alatti USA uncsitesó is tényleges III.fázisú placebo kontrollált vizsgálat keretében reménykedik, hogy nem placebót kapott.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák